Savickis par Rīgas "Dinamo" komplektāciju: Mēs strādājam mierīgā režīmā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Juris Savickis
Juris Savickis Foto: Zane Bitere/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" galvenā trenera meklējumi turpinās, sarunā ar portālu "Championat.com" norāda kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Krievijas medijos pirmdien izskanēja informācija, ka Rīgas "Dinamo" stūri galvenā trenera postenī drīzumā pārņems krievu speciālists Boriss Mironovs

Savickis gan skaidro, ka lēmums joprojām neesot pieņemts. Viņš norādīja, ka joprojām ir vairāki kandidāti Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatam.

"Mēs strādājam mierīgā režīmā. Līdz ko Rīgas "Dinamo" nākamais treneris būs zināms, es par to uzreiz ziņošu. Mēs uzturam kontaktu ar visiem kandidātiem un pieņemsim lēmumu," sacīja Savickis.

Iepriekš Rīgas "Dinamo" kluba padomes priekšsēdētājs portālam TVNET sacīja, ka galvenais galvenā trenera amata kandidāts ir Pēteris Skudra.

Savickis sarunā Krievijas mediju "Championat" norādījis, ka Skudra joprojām ir viens no Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amata kandidātiem.

"Mums galvenā trenera amatam ir seši kandidāti. Pēteris Skudra? Arī viņš ir kandidātu skaitā. Ja runājam par komandas sastāva komplektāciju, strādājam arī pie tā," teica Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs.

TVNET rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka Rīgas "Dinamo" komandas nākamās sezonas budžets esot apstiprināts, tāpēc jau pavisam drīz sāksies līgumu slēgšana ar treneriem un spēlētājiem.

Rīgas "Dinamo" vadība martā paziņoja, ka neturpinās sadarbību ar aizvadītās sezonas treneru korpusu.

KHL mājaslapā 30. jūnijā norādītā informācija liecina, ka Rīgas "Dinamo" līgums uz nākamo sezonu patlaban ir tikai ar vienu spēlētāju - uzbrucēju Emīlu Ģēģeri.

Rīgas "Dinamo" kluba oficiālajā mājaslapā patlaban nav sadaļas, kurā būtu norādīts spēlētāju sastāvs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu