"VEF Rīga" pagaidām nav piedāvājusi jaunu līgumu Blūmam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Blūms
Jānis Blūms Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas čempionvienība basketbolā "VEF Rīga" pagaidam vēl nav izteikusi līguma piedāvājumu pērnās sezonas kapteinim Jānim Blūmam, sarunā ar TVNET sacīja kluba direktors Gatis Jahovičs.

"VEF Rīga" nesen paziņoja par Aigara Šķeles un Mārča Vītola nolīgšanu, kā arī Arnolda Helmaņa un Vernera Koha paturēšanu komandā.

Jahovičs atklāja, ka notiek sarunas ar vairākiem latviešu spēlētājiem. Iespējams, jau tuvākajās dienās tikšot izziņots vēl kāds komandas jaunpienācējs.

"Pēc manā rīcībā esošās informācijas šobrīd līgums Blūmam nav piedāvāts. Es šajā procesā iesaistos mazāk. Tas ir galvenā trenera lēmums," paskaidroja Jahovičs.

Pretēji iepriekš paustajām prognozēm, Latvijas izlases kalibra spēlētāji savas finansiālās prasības nav samazinājuši, teica "VEF Rīga" direktors.

Šobrīd kluba vadība esot uzrunājusi tikai vienu viesspēlētāju - līgums par aptuveni tādu pašu summu kā pērn piedāvāts somam Aleksandram Madsenam.

Latvijas čempioni pagaidām plāno startēt vienā pirmssezonas pārbaudes turnīrā Lietuvā, bet mājas spēles arī nākamsezon aizvadīs "Arēnā Rīga" un "Elektrum" olimpiskajā sporta centrā.

Rīdzinieki aizvadītajā sezonā tika pasludināti par Latvijas čempionāta uzvarētājiem, bet FIBA Čempionu līgā pēc vienas uzvaras cieta 13 zaudējumus un nekvalificējās izslēgšanas turnīram. Rīgas klubs arī nākamajā sezonā spēlēs Čempionu līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu