Rīgas "Dinamo" pēc divām nedēļām plāno sākt treniņnometni (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" pēc nepilnām divām nedēļām plāno sākt treniņnometni, portālam TVNET apstiprināja kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

KHL mājaslapā publicētā informācija liecina, ka 14. jūlijā Rīgas "Dinamo" hokejistiem paredzēta padziļinātā medicīniskā pārbaude. Savukārt no 16. līdz 30. jūlijam Rīgā plānota treniņnometne.

"Datumi ir pareizi. Laicīgi brauksim uz treniņnometni. Viss būs labi," sarunā ar TVNET sacīja Savickis, liekot arī noprast, ka nometne varbūt notiks citviet, nevis Rīgā.

Komandai joprojām nav oficiāli amatā apstiprināts galvenais treneris ar asistentiem, kā arī 3. jūlijā pēc KHL mājaslapā norādītās informācijas līgums uz nākamo sezonu ir tikai ar vienu spēlētāju - uzbrucēju Emīlu Ģēģeri.

Savukārt Rīgas "Dinamo" kluba oficiālajā mājaslapā patlaban nav sadaļas, kurā būtu norādīts spēlētāju un treneru sastāvs.

"Neformālais darbs notiek," par komandas sastāva komplektāciju sacīja Savickis, solot jaunumus nākamajā nedēļā.

Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs atklāja, ka kluba budžets nākamajai sezonai esot gandrīz apstiprināts. "Sarunas ir tuvu pie beigām," teica Savickis.

Publiskajā telpā izskanējušas bažas, ka, saistībā ar ceļošanas ierobežojumiem Covid-19 pandēmijas dēļ, Rīgas "Dinamo" nākamās sezonas sākumā nāksies mājas spēles aizvadīt Krievijā.

"Par to ir pāragri spriest. Skatīsimies, kāda tobrīd būs situācija," norādīja Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs.

2020./21. gada KHL sezonas sākums paredzēts 2. septembrī. Dalībai pieteikušās 23 komandas, kas līgā spēlēja šosezon. 

Aizvadītajā sezonā startēja 24 komandas, bet aprīļa sākumā Vladivostokas "Admiral" paziņoja, ka taupības nolūkā nākamajā sezonā nespēlēs KHL.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu