Hesus pārtrauc "sauso" sēriju un kaldina "City" graujošu panākumu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas granda Mančestras "City" uzbrucējs Gabriels Hesus trešdien pārtrauca savu ieilgušo "sauso" sēriju, palīdzēdams savam klubam izcīnīt graujošu uzvaru.

"City" mājās ar 5:0 (2:0) uzvarēja Ņūkāslas "United".

Spēles rezultāts tika atklāts desmitajā minūtē, kad Dāvids Silva soda laukumā bumbu nogādāja pie Hesusa, bet brazīlietis pielika kāju, tai ielidojot vārtos. Jau 11 minūtes vēlāk Kevins de Brujne no paša laukuma gala bumbu atspēlēja atpakaļ soda laukumā, kur precīzs bija Rijāds Mahrezs.

Otrajā puslaikā viesi turpināja kapitulēt. Trešos vārtus "City" labā guva Federiko Fernandess no "United", kurš soda laukumā centās atbruņot Silvu, bet bumbu sanāca iesist savos vārtos. Septiņas minūtes vēlāk uzmanību atkal izpelnījās Silva. Futbolists izpildīja standartsituāciju no aptuveni 22 metriem, raidot bumbu kreisajā augšējā vārtu stūrī.

Piektos un arī pēdējos vārtus spēlē Rahīms Stērlings guva kompensācijas laika pirmajā minūtē, Silvam iepriekš pārtverot pretinieku piespēli.

Hesus šosezon guvis jau 19 vārtus, taču pēdējās 12 premjerlīgas spēlēs izdevies izcelties vien divas reizes.

Zīmīgi, ka "United" savus šīs dienas pretiniekus viesos nav izdevies uzvarēt jau pēdējos desmit mačus.

Citā spēlē Šefīldas "United" savā laukumā ar 1:0 (0:0) uzvarēja Vulverhemptonas "Wanderers".

Uzvaru mājiniekiem mača kompensācijas laika trešajā minūtē izrāva Džons Egans.

Savukārt "Burnley" viesos ar 1:0 (1:0) pieveica Vesthemas "United".

Uzvaru viesiem spēles 38.minūtē nodrošināja Džejs Rodrigess. 77.minūtē vēl vienus vārtus iesita arī Kriss Vuds, bet ar VAR tehnoloģijas palīdzību tika lemts, ka vārti netiks skaitīti.

Trešdienas centrālajā mačā čempione "Liverpool" viesojas pie Braitonas un Havas "Albion".

Priekšlaicīgi par čempionāta uzvarētāju tika kronēta "Liverpool", kas 33 spēlēs iekrājusi 89 punktus. Tālāk ar 69 punktiem seko Mančestras "City", par deviņiem punktiem mazāk ir Londonas "Chelsea". kas par punktu apsteidz Lesteras "City". Mančestras "United" ar 55 punktiem ir piektā, bet "Wanderers" seko ar 52 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu