Indrašis: Vēlme ir palikt mājās un spēlēt Rīgas "Dinamo"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miks Indrašis nākamsezon primāri vēlas palikt mājās un spēlēt Rīgas "Dinamo" komandā, viņš pastāstīja sarunā ar TVNET.

29 gadus vecais Indrašis pēdējās divas sezonas pārstāvēja KHL komandu Maskavas "Dinamo". Pirms tam viņš visu profesionāļa karjeru bija aizvadījis Rīgas "Dinamo" rindās.

Nelielā sarunā ar TVNET uzbrucējs apstiprināja citos medijos jau izskanējušo informāciju, ka viņš nākamsezon gatavs atgriezties Latvijas galvaspilsētas komandā.

"Jā, ir vēlme palikt mājās. Vienīgais, ka joprojām nav skaidrības par [Rīgas "Dinamo"] komandu," pauda virtuozais hokejists.

Jāizceļ, ka saruna ar Indraši notika neilgi pirms tam, kad par Rīgas vienības galveno treneri oficiāli tika apstiprināts Pēteris Skudra.

Tiesa, hokejista lietotā frāze "palikt mājās" nākamsezon Rīgas "Dinamo" sastāvā esošajiem latviešu spēlētājiem varētu būt ar visai nosacītu nozīmi. Visticamāk, ka "Dinamo" mājas spēles vismaz pirmajā KHL sezonas pusē aizvadīs kādā no Krievijas pilsētām.

Kuluāros izskanējušas runas, ka Indrašis šovasar atteicis piedāvājumam spēlēt Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandā. Viņš gan nevēlējās komentēt, no kādiem piedāvājumiem atteicies.

Hokejists kopā ar citiem amata brāļiem sevi uztur formā uz "Kurbads" ledus halles laukuma, kā arī apmeklē svaru zāli.

"Jā, trenējamies un uzturam sevi formā. Sākumā kopā ar mums uz ledus nāca arī treneris Valērijs Kuļibaba, bet pēdējā laikā paši trenējamies. Nav jau tik grūti iedot vingrinājumus. Viens spēlētājs parāda, pārējie atkārto. Fiziski jūtos labi. Protams, nav kā sezonas laikā, bet tas ir pāris treniņu jautājums."

Pagājušajā nedēļā Indrašis komandas "Vikingi" sastāvā kļuva par "Olainfarm" inline hokeja līgas čempionu. "Vikingu" rindās bija arī tādi zināmi ledus hokeja pārstāvji kā Mārtiņš Dzierkals, Miks Lipsbergs, Edgars Lipsbergs, Krišs Lipsbergs, Roberts Lipsbergs, Juris Upītis un Eduards Tralmaks.

Indrašis TVNET sacīja, ka ilgi nedomāja un piekrita piedāvājumam uzspēlēt ar bērnības draugiem un paziņām.

"Ilgi nedomāju. Ar čomiem salasījāmies un uzspēlējām, nekas tāds. Traumu risks? Nu, pa ielu ejot arī var satraumēties (smejas)!" piedalīšanos inline hokeja mačos komentēja sportists.

Mediji līdz šim baumojuši par vairāku ārvalstu hokejistu pievienošanos Rīgas "Dinamo" komandai, taču šobrīd neviens līgums nav noslēgts.

"Dinamo" aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu