Floids Meivezers atgriezīsies boksa ringā?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Slavenais bokseris Floids Meivezers juniors varētu atgriezties boksa ringā, lai aizvadītu vēl vienu paraugcīņu, vēsta "eFIGHT". 

Tiek ziņots, ka bijušais pasaules čempions piecās svara kategorijās grasās cīnīties Japānā. Šajā valstī viņš paraugcīņā 2018. gada 31. decembrī nokautēja japāni Tenšinu Nasukavu, kurš specializējies jauktajā cīņas mākslā (MMA).

Šoreiz Meivezers izvēlējies krietni nopietnāku sāncensi. Par viņa pretinieku paraugcīņā varētu kļūt japāņu boksa leģenda Takaši Jučijama, kurš savulaik bija WBA čempions otrā pusvieglā svara divīzijā. 

Šobrīd 40 gadus vecais Jučijama savu karjeru noslēdza 2016. gadā. Viņš piedalījās 27 cīņās, gūstot 24 uzvaras. Cietis arī divus zaudējumus, bet viena cīņa atzīta par nenotikušu. 

Meivezera pārstāvji risinot sarunas ar Jučijamas pārstāvjiem. Viņu dueli organizēšot "Rizin Fighting Federation" kompānija.

"Meivezera - Jučijamas cīņa būtu ļoti aizraujoša. Šobrīd gan ir vairākas organizatoriska rakstura problēmas. Problēmas ar ieceļošanu, finansēm un tā tālāk. Bet sarunas virzās labi un šī cīņa ir iespējama," "eFIGHT" norādīja "Rizin Fighting Federation" prezidents Nobujuki Sakakibara.

Iepriekš vairākkārt pašlaik 43 gadus vecais Meivezers norādījis, ka boksa ringā viņu varot atgriezt vienīgi ļoti liela nauda. 

Savas profesionāļa karjeras laikā Meivezers zaudējuma rūgtumu neizjuta. Viņš uzvarēja visās 50 cīņās, no kurām 27 ar nokautu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu