"Twitter" čalas: NBA zvaigznes un žurnālisti aizstāv Porziņģi (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Lielākais vairums ļaužu sociālajos tīklos pauž pārliecību, ka Kristaps Porziņģis nepelnīti saņēma divas tehniskās piezīmes, kā rezultātā viņš tika izraidīts no zāles savā pirmajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "play-off" spēlē.

Porziņģis pirmdien guva 14 punktus NBA izslēgšanas turnīra pirmajā mačā, bet viņa pārstāvētā komanda Dalasas "Mavericks" cieta zaudējumu.

ESPN pazīstamā NBA apskatniece Reičela Nikolsa norāda, ka, viņasprāt, Porziņģis nebija pelnījis, ka viņu padzen no spēles. "Neesmu sajūsmā par Porziņģa noraidīšanu..."

Slavenais "FOX Sports" apskatnieks Skipss Beiless, kuram tviterī ir 2,9 miljoni sekotāju, arī nepiekrīt tiesnešu lēmumam piespriest Porziņģim divas tehniskās piezīmes.

"Nekādā gadījumā Porziņģi nevajadzēja noraidīt. Viena tehniskā piezīme par to, ka viņš domāja, ka labi nobloķējis metienu (tur bija pārkāpums). Tagad šis par Dončiča aizstāvēšanu, mazlietiņ pagrūžot Morisu. Tik nepareizi."

Žurnālists Tims Kovlišo (Tim Cowlishaw) uzskata, ka neviens cits spēlētājs nekad nav izraidīts no spēles vēl vairāk nepelnīti kā Porziņģis. Viņš arī piekrīt komentētājam Džefam van Gandijam, kurš tiesnešu lēmumu nodēvēja par nejēdzību.

Porziņģa elks, "Mavericks" leģenda vācietis Dirks Novickis norādīja, ka noraidījums ir pārāk "mīksts". Proti, Latvijas basketbolists nepelnīti saņēmis divas tehniskās piezīmes. 

NBA pēdējo gadu lielākā zvaigzne Lebrons Džeimss paudis, ka šis noraidījums ir "neīsts kā elle". 

NBA komandas līderis Kevins Lavs, kurš 2016. gadā kļuva par NBA čempionu, arī aizstāv Porziņģi.

"Nevar noraidīt Porziņģi par to, ka viņš aizstāv "Mavs" labāko spēlētāju. Tas ir slikti."

"Dallas Morning News" žurnālists Breds Taunsends dalījies ar interneta vidē slavenu bildi, kuru Porziņģis izmantojis savā "Instagram", lai paustu sajūtas par tiesnešu lēmumu.

Taunsends arī publicējis NBA oficiālo vēstījumu, skaidrojot tiesnešu lēmumu izraidīt Porziņģi no spēles. Paziņojumā vēstīts, ka Porziņģis pēc NBA noteikumiem esot pelnījis abas viņam piespriestās tehniskās piezīmes. 

Pirmajā gadījumā Porziņģis saasināti reaģējis uz tiesnešu lēmumu, izdarot gaisā sitienu. Otrajā tehniskajā piezīmē tiesneši video atkārtojumā esot pārliecinājušies, ka Porziņģis eskalējis jeb attīstījis spēlētāju grūstīšanos.

Tiesnešu lēmumam nepiekrīt Rodiona Kuruca komandas biedrs Bruklinas "Nets" vienībā, kurš uzskata, ka izslēgšanas spēlēs par šādu epizodi no spēles neizraida.

"New York Daily News" žurnālists pajokojis, ka "Knicks" fani notikušajā vaino Porziņģa brāli.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu