"VEF Rīga" pirmajā pārbaudē smagi zaudē "Žalgirim"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Twitter: @vefriga

Basketbola klubs "VEF Rīga" pirmdien sezonas pirmajā pārbaudes spēlē zaudēja Lietuvas basketbola flagmanim Kauņas "Žalgiris", kas spēlēja teju optimālā sastāvā. 

Rīdzinieki Kauņā zaudēja ar rezultātu 59:92 (7:24, 17:26, 18:24, 17:18).

Latvijas komandas sastāvā rezultatīvākais bija Kristers Zoriks, kuram 11 gūti punkti. Astoņus punktus guva Kails Almens, pa sešiem punktiem guva Aigars Šķēle un Verners Kohs, bet pa pieciem punktiem bija Mārcim Vītolam, Aleksandram Madsenam, Aizejam Pinjeiro un Artim Atem.

"Žalgiris" komandā ar 15 punktiem izcēlās Naidžels Heijess un Marjus Grigonis, bet 14 punkti bija Artūra Milakņa kontā. Lietuvas Eirolīgas klubs spēlēja teju optimālajā sastāvā.

"VEF Rīga" šovasar izziņojusi līgumus ar latviešu basketbolistiem Aigaru Šķēli, Arti Ati, Mārci Vītolu, Verneru Kohu, Emīlu Krūmiņu, Pēteri Salmiņu, Kristeru Zoriku un Arnoldu Helmani, kā arī leģionāriem Aleksandru Madsenu, Kailu Almenu, Maiklu Kaizeru un Aizeju Pinjeiro.

Rīdzinieki aizvadītajā sezonā tika pasludināti par Latvijas čempionāta uzvarētājiem, bet FIBA Čempionu līgā "vefiņš" pēc vienas uzvaras cieta 13 zaudējumus un nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu