Briedis un Dortikoss cīnīsies par trim tituliem (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis (no kreisās), Pasaules boksa supersērijas organizators Kalle Zauerlands un kubietis Juniers Dortikoss
Mairis Briedis (no kreisās), Pasaules boksa supersērijas organizators Kalle Zauerlands un kubietis Juniers Dortikoss Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas bokseris Mairis Briedis un Kubas pārstāvis Juniels Dortikoss cīnīsies par trim tituliem, vēsta Pasaules boksa supersērijas organizatori.

Dueļa likme būs trīs tituli - Starptautiskās boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona josta, žurnāla "The Ring" josta un supersērijas uzvarētāja leģendārā Muhameda Ali vārdā nosauktā trofeja.

Briedis patlaban ir portāla "BoxRec" un žurnāla "The Ring" ranga līderis pirmā smagā svara kategorijā, savukārt Dortikoss ir IBF jostas īpašnieks un attiecīgi arī šīs organizācijas reitinga pirmais numurs.

"Ir neiespējami paredzēt dueļa uzvarētāju. Lai arī kuram izdosies izcīnīt Muhameda Ali trofeju un aplikt ap vidukli šīs jostas, viņš kļūs par sporta superzvaigzni," paziņojumā viedokli pauž supersērijas organizators Kalle Zauerlands. 

Pasaules boksa supersērijas otrās sezonas fināla cīņa pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg) vispirms bija paredzēta 21. martā Rīgā.

Covid-19 pandēmijas dēļ dueli pārcēla uz 16. maiju, taču arī pārceltajā datumā cīņa nevarēja norisināties Latvijas galvaspilsētā.

Jau vēstīts, ka cīņa notiks 26. septembrī Vācijas pilsētā Minhenē televīzijas studijā bez skatītāju klātbūtnes.

Brieža un Dortikosa cīņu Latvijā pārraidīs "Go3" platforma un īpaši izveidots "TV3 Sport" kanāls.

35 gadus vecais Briedis profesionāla boksera karjerā izcīnījis 26 uzvaras (19 nokauti) un cietis vienu zaudējumu.

Savukārt 34 gadus vecais Dortikoss ticis pie 24 uzvarām (22 nokauti) un arī piedzīvojis vienu zaudējumu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu