Rīgas "Dinamo" komandai otro spēli pēc kārtas pārceļ Covid-19 dēļ

CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" komandai jau otrā spēle pēc kārtas pārcelta Covid-19 dēļ, vēsta Kontinentālā hokeja līga (KHL).

Rīgas "Dinamo" nākamā spēle bija paredzēta otrdien, 22. septembrī, "Arēnā Rīga" pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandu, kurā par treneri strādā Sandis Ozoliņš.

"Torpedo" kluba vadība paziņojusi, ka vairākiem komandas pārstāvjiem ir Covid-19 simptomi. Šobrīd četriem kluba pārstāvjiem konstatētas pozitīvas analīzes.

Pašizolācijā atrodas arī tie kluba pārstāvji, kuriem bija saslimšanas simptomi un negatīvi Covid-19 testa rezultāti. Tuvākajās dienās viņiem tiks veikti vēl vairāki testi.

Ņemot vērā to, ka šobrīd daļa no "Torpedo" hokejistiem atrodas pašizolācijā, un līdz spēlei palicis pārāk maz laika, lai noformētu jauniešu došanos pāri robežai, KHL nolēmusi uz nenoteiktu laiku pārcelt otrdien "Arēnā Rīga" ieplānoto abu komandu maču.

Rīgas "Dinamo" piektdien bija paredzēta spēle Kazahstānā, taču tā tika pārcelta uz nenoteiktu laiku, jo Nursultanas "Baris" komandā konstatēta inficēšanās ar Covid-19.

Jau vēstīts, ka arī Rīgas "Dinamo" komandā konstatēta inficēšanās ar Covid-19. KHL vēsta, ka pieci kluba pārstāvji atrodas izolācijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu