Briedis ieradies supersērijas fināla norises vietā Minhenē (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: worldboxingsuperseries.com

Latvijas bokseris Mairis Briedis trešdien ar privāto lidmašīnu sasniedza Vācijas pilsētu Minheni, kur sestdien notiks Pasaules boksa supersērijas fināls.

35 gadus vecais Briedis sestdien Minhenē aizvadīs Pasaules boksa supersērijas fināla cīņu pirmā smagā svara (līdz 90,7 kg) kategorijā. Viņam pretī stāsies 34 gadus vecais Kubas bokseris Juniels Dortikoss.

Dueļa likme būs trīs tituli - Starptautiskās boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona josta, žurnāla "The Ring" josta un supersērijas uzvarētāja leģendārā Muhameda Ali vārdā nosauktā trofeja.

Briedis profesionāla boksera karjerā izcīnījis 26 uzvaras (19 nokauti) un cietis vienu zaudējumu. Savukārt Dortikoss ticis pie 24 uzvarām (22 nokauti) un arī piedzīvojis vienu zaudējumu.

"Beidzot cīņas diena ir tuvu. Ja godīgi, nespēju sagaidīt sestdienu," supersērijas organizatoru mājaslapā citēts Briedis, kurš ir dueļa un visa turnīra favorīts, kā arī pasaules ranga pirmais numurs.

"Kā ierasts, centīšos darīt visu pēc iespējas labāk, lai sasniegtu rezultātu un vestu mājās trofejas," norādīja Latvijas bokseris, kura cīņu translēs arī lielas televīziju kompānijas ASV, Vācijā un Lielbritānijā.

Ceturtdien paredzēta gaidāmās cīņas oficiālā preses konference.

Vispirms cīņa bija paredzēta 21. martā Rīgā, bet Covid-19 pandēmijas dēļ dueli pārcēla uz 16. maiju. Tomēr arī pārceltajā datumā cīņa nevarēja norisināties Latvijas galvaspilsētā.

Pēc ilgās neziņas, kad un kur cīņa norisināsies, pieņemts lēmums dueli rīkot Vācijas pilsētā Minhenē televīzijas studijā bez skatītāju klātbūtnes. Gaidāms, ka Briedis un Dortikoss sestdien ringā kāps ap pusnakti pēc Latvijas laika.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu