Karsums: Bezdarbnieku grupā četras līdz piecas reizes nedēļā strādājam uz ledus (1)

Gatis Kreceris
, Sporta žurnālists
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: LETA

Uzbrucējs Mārtiņš Karsums aizvien ir bez darba, bet regulāri sevi uztur formā, lai būtu gatavs atgriezties sacensību režīmā un bez problēmām varētu iekļauties kādas komandas sastāvā. 

"Pagaidām esmu gaidīšanas režīmā, sarunas, protams, notiek, bet līgumu parakstījis vēl neesmu," sarunā ar TVNET sacīja Karsums. 

Pirms 13. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas izskanēja informācija, ka Karsums atgriezīsies dzimtenē un pārstāvēs Rīgas "Dinamo". Mutiski viņš pat bija vienojies, bet, līdzko komandu pārņēma Pēteris Skudra, tā situācija mainījās. 

Skudra Karsumam neredzēja vietu "Dinamo" komandā, ko TVNET apstiprināja pats hokejists. 

"Darbojos individuāli sporta zālē, ar treneri stadionā un vēl, tā teikt, bezdarbnieku grupa četras līdz piecas reizes nedēļā strādājam uz ledus," pastāstīja Karsums. "Treniņprocess notiek, nekas nav apstājies. Uzturu sevi formā, lai, kad parādīsies kāda komanda, nebūtu nepieciešama nedēļa ieiet formā."

Karsums trenējas kopā ar bez līguma esošajiem Andri Džeriņu, Rihardu Bukartu, Vitāliju Pavlovu, Kristeru Gudļevski, Frenku Razgalu, Artūru Kuldu, Robertu Lipsbergu, Sandi Zolmani, Artūru Saliju, Kobu Jasu, Artūru Šilovu (HS "Rīga" viņu īrēs no Vankūveras "Canucks") un Kristiānu Rubinu, kurš līdz Nacionālās hokeja līgas (NHL) treniņnometnes sākumam izīrēts Dānijas klubam Frederikshaunas "White Hawks".

34 gadus vecais Karsums pagājušajā sezonā KHL regulārajā čempionātā Maskavas "Spartak" sastāvā 52 mačos guva 11 vārtus un veica 11 rezultatīvas piespēles.

"Spartak" pēc iepriekšējās sezonas, tāpat kā ar Kasparu Daugaviņu, kurš šobrīd ir KHL rezultatīvāko spēlētāju galvgalī, nolēma sadarbību ar Karsumu neturpināt.

KHL viņš iepriekš pārstāvējis arī Maskavas "Dinamo" un Rīgas "Dinamo". 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu