Stenlija kausa ieguvēja "Lightning" gatava aizmainīt kapteini Stemkosu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Stīvens Stemkoss.
Stīvens Stemkoss. Foto: AP/Scanpix

Šī gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa ieguvēja Tampabejas "Lightning" ir gatava uz citu vienību aizmainīt kapteini Stīvenu Stemkosu, ziņo TSN.

"Lightning" komanda pēc titula izcīnīšanas esot gatava atbrīvoties no vairākiem līderiem, ziņo TSN žurnālists Bobs Makenzijs.

Neaizskarami būšot tikai četri Tampabejas vienības hokejisti - vārtsargs Andrejs Vasiļevskis, aizsargs Viktors Hedmans, kā arī uzbrucēji Ņikita Kučerovs un Breidens Points.

Klubs esot gatavs šķirties no ilggadējā kapteiņa Stemkosa, lai iegūtu naudu, kuru izmantot gados jaunu brīvo aģentu nolīgšanai.

30 gadus vecais Stemkoss aizvadītajā sezonā bija Floridas štata vienības kapteinis, šos pienākumus pildot jau septīto gadu pēc kārtas. Viņš visu savu līdzšinējo karjeru aizvadījis "Lightning" komandā, kas uzbrucēju ar pirmo numuru pirmajā kārtā izvēlējās 2008.gada draftā.

Pagājušajā sezonā Stemkoss 57 NHL regulārā čempionāta spēlēs izcēlās ar 66 (29+37) rezultativitātes punktiem. Stenlija kausa izcīņā viņš savainojuma dēļ laukumā devās tikai vienā spēlē, gūstot vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu