Bartone zaudē "French Open" junioru dubultspēļu turnīra pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kamilla Bartone
Kamilla Bartone Foto: Zhang Yuncao

Latvijas tenisiste Kamilla Bartone piektdien zaudēja Francijas atklātā čempionāta junioru turnīra dubultspēļu pusfinālā, beidzot cīņas Parīzē.

Bartone un krieviete Oksana Seļehmeteva, kuras bija izsētas ar otro numuru, pusfinālā ar 3-6, 6-2, 7:10 piekāpās Itālijas pārim Eleonora Alvizi/Liza Pigato.

Latvijas/Krievijas duets pirmajā kārtā jeb sešpadsmitdaļfinālā ar 6-4, 1-6, 10:7 pieveica Krievijas duetu Jeļina Avanesjana/Aļina Čarajeva, otrajā kārtā ar 6-3, 6-3 uzveica francūzietes Sāru Ilijevu un Laju Petretiču, bet ceturtdaļfinālā ar 6-1, 1-6, 10:8 uzvarēja amerikānietes Elizabetu Kolmenu un Medisonu Sīgu.

Par pusfināla sasniegšanu Bartone ar pārinieci nopelnīja 275 Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) punktus.

Pērn Bartone/Seļehmeteva triumfēja "US Open" meiteņu dubultspēlēs, bet Vimbldonā aizkļuva līdz finālam.

Vienspēlēs Bartone apstājās otrajā kārtā.

Savukārt Kārļa Ozoliņa un poļa Mikolaja Lorensa duets, kas bija izlikts ar septīto numuru, ceturtdaļfinālā ar 6-7 (3:7) bija iedzinējos pēc pirmā seta, bet pēcāk izstājās no turpmākās cīņas, atzīstot zaudējumu pret čehiem Martinu Krumiču un Daliboru Svrcinu.

Par dalību ceturtdaļfinālā Ozoliņa/Lorensa duets nopelnīja 150 ITF dubultspēļu ranga punktus.

Pirmajā kārtā viņi ar 6-1, 7-6 (7:5) uzvarēja Kokoro Isomuru no Japānas un dāni Elmeru Molleru, bet otrajā kārtā ar rezultātu 6-3, 1-6, 10:8 pārspēja amerikāni Bruno Kazaheru un vācieti Maksu Viskantu.

Vienspēlēs Ozoliņš apstājās jau pirmajā kārtā.

Ozoliņš savu labāko rezultātu junioru "Grand Slam" turnīros sasniedza šogad Austrālijā, kur aizkļuva līdz pusfinālam vienspēlēs un finālam dubultspēlēs. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu