Freibergs gūst vārtus Čehijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Ralfs Freibergs
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Ralfs Freibergs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases aizsargs Ralfs Freibergs piektdien Čehijas ekstralīgas spēlē mājās izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, taču Brno "Kometa" savās mājās piedzīvoja sagrāvi pret Pilzenes klubu.

"Kometa" piekāpās Pilzenes vienībai "Škoda" ar 3:7 (0:2, 2:2, 1:3).

Freibergs mača 33 minūtē panāca 2:3 un vairākumā asistēja Martina Zatoviča "golam" vairākumā, panākot 3:5.

Viņš laukumā 18 ar pusi minūtēs divas minūtes un 13 sekundes aizvadīja vairākumā, 11 sekundes - mazākumā un nopelnīja divas soda minūtes, beidzot spēli ar +/- rādītāju mīnus trīs. Latvijas aizsargs trīsreiz traucēja viesu vārtsargu ar metieniem un bloķēja vienu pretinieku metienu.

Divus rezultativitātes punktus komandā sakrāja arī Jakubs Klepišs (1+1) un Tomāšs Vincours (0+2).

Pretiniekiem trīspunkti Milanam Gulašam (2+1) un divi vārti Filipam Suhijam.

Divi mači ar Latvijas hokejistu pārstāvēto komandu līdzdalību mājinieku lomā - Tršinecas "Ocelārži" - Liberecas "Bili Tygri" un Litvīnovas "Verva" - Pardubices "Dinamo" - atcelti uz vēlāki laiku. 

Komandām Covid-19 infekcijas dēļ aizvadot nevienādu spēļu skaitu, pēc divām spēlēm Gunta Galviņa Tršinecas "Ocelārži" ar sešiem punktiem ir piektajā vietā, kā nākamajai ar tikpat punktiem četrās spēlēs sekojot "Mlada Boleslav", kuru pārstāv Māris Bičevskis.

Bez punktiem ir 13.pozīcijā 14 komandu vidū esošā Ralfa Freiberga komanda Brno "Kometa", kas aizvadījusi vienu spēli, un Uvja Balinska un Oskara Cibuļska pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas aizvadījusi divus mačus un ieņem pēdējo vietu.

Šosezon Čehijas spēcīgākajā līgā spēlē 14 komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu