Štelmahera vadītajā "Kalev"/"Cramo" vienam basketbolistam pozitīvs Covid-19 tests

CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Štelmahers.
Roberts Štelmahers. Foto: fibaeurope.com

Latvijas speciālista Roberta Štelmahera vadītajā Igaunijas komandā Tallinas "Kalev"/"Cramo" vienam basketbolistam noteikta saslimšana ar Covid-19, kā rezultātā VTB Vienotās līgas vadība lēmusi klubam piešķirt tehnisko zaudējumu gaidāmajā svētdienas mačā, ziņo līga.

Tallinas komandai svētdien viesos VTB Vienotās līgas turnīrā bija paredzēta tikšanās ar Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ". Turnīra rīkotāji vēsta, ka informācija par notiekošo Tallinas komandā saņemta vēlāk nekā 48 stundas pirms mača sākumā, tāpēc "Kalev"/"Cramo" būs jāsamierinās ar tehnisko zaudējumu 0:20.

Līdz ar to Tallinas klubs šosezon piedzīvojis zaudējumus pirmajos trīs dueļos.

Igaunijas likumi nosaka, ka gadījumā, ja kādā no sporta spēļu komandām noteikta saslimšana ar Covid-19, karantīnā jādodas visam klubam līdz tālākās norādes sniegs atbildīgās instances.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu