"Dinamo" uzbrucējs Mičels: Labi, ka sākam atgūt vārtu garšu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Zeks Mičels (priekšplānā)
Zeks Mičels (priekšplānā) Foto: DINAMO RIGA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Zeks Mičels spēlē pret Minskas "Dinamo" bija viens no labākajiem spēlētājiem savā komandā. Viņš pauda, ka rīdzinieki sākuši atgūt vārtu garšu. 

Rīgas "Dinamo" izbraukumā ar rezultātu 3:4 (1:1, 1:1, 1:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Minskas hokejistiem, piedzīvojot jau ceturto neveiksmi pēc kārtas. 

Pats Mičels guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli.

"Mēs labi cīnījāmies, trešajā periodā gan pārāk daudz nopelnījām noraidījumus. Iļja [Proskurjakovs] deva mums labas iespējas izcīnīt uzvaru, taču nedaudz pietrūka. Kopumā mēs strādājām ļoti labi, ir jāskatās uz pozitīvo, jāatpūšas un jāgatavojas nākamajai spēlei," kluba mājas lapā citēts Mičels. 

27 gadus vecais kanādietis šosezon laukumā devies 10 mačos, izceļoties ar četriem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm. 

"Ir grūti atrast vienu īsto iemeslu, kāpēc sapelnījām noraidījumus trešajā periodā un papildlaikā. Es nedomāju, ka bijām noguruši. Pretinieki noraidījās pirmajā periodā, mēs vēlāk un soda minūtes izlīdzinājās. Vajadzēja pašiem realizēt savas iespējas. Šādas iespējas izniekot nedrīkst," uzskata Rīgas "Dinamo" uzbrucējs. 

"Dinamo" komanda šosezon vairāk par četriem vārtiem nav guvusi. To izdevies paveikt divreiz. 

"Pēdējās spēlēs mums ir grūti ar vārtu gūšanu, vairāki spēlētāji nevar palīdzēt. Ir labi, ka mēs sākam atgūt vārtu garšu, Komareks arī bija precīzs. Jāskatās uz priekšu pozitīvi," norādīja Mičels. 

Nākamās trīs spēles "Dinamo" aizvadīs savā laukumā. Pirmo no tām trešdien pret Jaroslavļas "Lokomotiv". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu