Latvijas izlasi "Deutschland Cup" turnīrā varētu vadīt Ābols

CopyDraugiem X Whatsapp
Artis Ābols
Artis Ābols Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlasi novembra sākumā paredzētajā pārbaudes turnīrā Vācijā varētu vadīt Artis Ābols, ziņo laikraksts "Diena".

No 5. līdz 8.novembrim Latvijas izlasei Krēfeldē paredzēta dalība "Deutschland Cup" turnīrā. Covid-19 pandēmijas dēļ šajā turnīrā no spēlēšanas atteikušās Slovākija, Šveice un Norvēģija.

"Iespējams, ka mums pretiniekos būs tikai Vācijas komandas, jo pēc pašreizējās informācijas gatavojas spēlēt divas Vācijas komandas," laikraksts citē Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretāra Viestura Koziola teikto.

Latvijas izlasei nevarēs palīdzēt Rīgas "Dinamo" hokejisti, kuri atveseļojas pēc Covid-19 pārslimošanas, turklāt viņiem tajā laikā paredzēta viena no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pārceltajām spēlēm.

Tiesa, izlasei varētu nākt talkā vairāki hokejisti, kuri šobrīd ir bez līguma. Tāpat Vācijā varētu spēlēt hokejisti, kuriem ir līgumi ar Ziemeļamerikas komandām, bet līdz treniņnometņu sākumam viņi spēlē šaipus okeānam.

"Diena" arī ziņo, ka galvenā trenera pienākumus gatavojas pildīt Artis Ābols. Par palīgiem tikšot aicināti Edgars Masaļskis un Herberts Vasiļjevs, kurš strādā Krēfeldē.

Latvijas izlasei pirmais treniņš paredzēts nākamajā pirmdienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu