Sastāva nomocītā "Dinamo" tiekas ar "Baris" komandu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: dinamoriga.lv

Sastāva novājinātā Rīgas "Dinamo" komanda šodien noslēgs četru spēļu izbraukuma sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, Nursultanā tiekoties ar vietējo "Baris". Spēles sākums plkst. 15.30. 

Rīgas "Dinamo" komanda izbraukumā devās bez vairākiem līderiem. Klubu jau divreiz sezonā skārusi saslimšana ar Covid-19. 

Ar "Dinamo" izbraukumā nav galvenais treneris Pēteris Skudra un viņa asistenti Aleksandrs Ņiživijs un Raimonds Vilkoits. Komandu vada Dmitrijs Parhomenko. 

Tāpat mājas palikuši kapteinis Lauris Dārziņš, vārtsargi Staņislavs Gaļimovs, Iļja Proskurjakovs, aizsargi Jānis Jaks, Roberts Mamčics, uzbrucēji Mārtiņš Dzierkals, Konstantins Komareks, Miks Indrašis, Mets Vaits un vēl vairāki pieteikumā esoši hokejisti. 

"Dinamo" sastāvā ir vairāki HK "Rīga" spēlējoši hokejisti. Pēdējā laikā sniegums uz ledus ir bijis tālu no vēlamā, piedzīvoti astoņi zaudējumi pēc kārtas. 

Iepriekšējā mačā "Dinamo" ar 2:7 Jekaterinburgā kapitulēja "Avtomobilist" priekšā. Savukārt "Baris" pēdējā spēlē ar 2:1 pārspēja Pekinas "Kuņluņ Red Star", bet līdz tam bija piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas. 

"Baris" un "Dinamo" līdz šim KHL vēsturē tikušās 24 reizes, no kurām piecas uzvaras pamatlaikā izcīnījusi Rīga, divi panākumi gūti pēcspēles metienu sērijā un viens papildlaikā. 

Rīgas "Dinamo" ar 16 spēlēs iekrātiem septiņiem punktiem ir vājākā komanda Rietumu konferencē un visā līgā, bet "Baris" nopelnītie 18 punkti 17 mačos dod 10. pozīciju Austrumu konferencē. 

Rīgas "Dinamo" komandas sastāvs sezonas ceturtajā izbraukumā

Vārtsargi: Ēriks Vītols, Aleksandrs Lazušins un Artjoms Ļeščenko.

Aizsargi: Morgans Eliss, Kristaps Sotnieks, Kristaps Zīle, Ondržejs Vitāseks, Endrū O'Braiens, Ernests Ošenieks, Rīss Skārlets, Tonijs Sunds.

Uzbrucēji: Miķelis Rēdlihs, Zeks Mičels, Gints Meija, Emīls Ģēģeris, Daniels Bērziņš, Patriks Zabusovs, Deniss Paršins, Džeisī Lipons, Jevgeņijs Gračovs, Jānis Švanenbergs, Rūdolfs Polcs, Kārlis Bucenieks, Deniss Fjodorovs, Daņila Larionovs un Davids Levins.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu