Medijs: Mančestras "City" izstrādājis 10 gadu plānu saistībā ar Mesi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas premjerlīgas klubs Mančestras "City" piedāvās vienam no labākajiem pasaules futbolistiem argentīnietim Lionelam Mesi desmit gadu līgumu, otrdien vēsta Lielbritānijas laikraksts "The Times".

Laikraksts vēsta, ka angļu klubs ir gatavs piešķirt argentīnietim desmit gadu līgumu, lai pārliecinātu viņu pievienoties komandai, vēlāk redzot futbolistu kluba vēstnieka lomā. Vispirms viņš spēlētu "City", tad varētu izvēlēties kādu no citām komandām, uz kuru pāriet.

Mesi nākotne joprojām nav zināma. Futbolists par to lems 2021.gadā, no janvāra esot tiesīgs sākt sarunas ar jebkuru klubu. Spānijas masu informācijas līdzekļi vēsta, ka jaunā "Barcelona" valde, visticamāk, mēģinās pārliecināt viņu palikt Spānijas klubā, bet tas būs futbolista ziņā.

Kā raksta "The Times", "City" piedāvās Mesi līgumu līdz 43 gadu vecumam. Pēc sezonām Mančestras "City" rindās Žuzepa Gvardiolas vadībā, kuram līgums ar klubu ir līdz 2023.gadam, Mesi varētu pāriet uz jebkuru no astoņām "City Football Group" rīcībā esošajām vienībām, ieskaitot "New York City" ASV, Jokohamas "Marinos" Japānā vai Melburnas "City" Austrālijā.

Karjeras beigās argentīnietis varētu pakārt futbolzābakus uz nagliņas un kļūt par kluba vēstnieku.

Gvardiola nesen izteicās, ka viņam patiktu, ja Mesi beigtu futbolista karjeru "Barcelona" rindās, taču atzina arī, ka nākotne ir neskaidra, un ka viņš vienmēr ir apbrīnojis argentīnieti.

Mesi ir seškārtējs balvas pasaules gada labākajam futbolistam ieguvējs, četrkārtējs Čempionu līgas uzvarētājs, trīskārtējs UEFA Superkausa ieguvējs un desmitkārtējs Spānijas čempions.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu