Rīgas "Dinamo" izbraukumā tiksies ar spēcīgo SKA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti un treneri
Rīgas "Dinamo" hokejisti un treneri Foto: Artūrs Stabulnieks/Rīgas "Dinamo"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" viesos tiekas ar Rietumu konferences otru spēcīgāko klubu Sanktpēterburgas SKA, lūkojot nezaudēt jau sesto reizi pēc kārtas.

Spēles starp abām komandām Sanktpēterburgā sāksies plkst.18.30 pēc Latvijas laika, to tiešraidē translējot kanālam "TV3 Sport2".

"Dinamo" pirms trim dienām mājās ar 3:4 pagarinājumā zaudēja Čerepovecas "Severstaļ", bet ar šādu pašu rezultātu dienu iepriekš pamatlaikā zaudēts arī Čeļabinskas "Traktor". Pirms tam "dinamieši" mājās ar 2:3 zaudēja Novosibirskas "Sibirj", bet vēlāk viesos zaudējumi piedzīvoti pret Maskavas apgabala "Vitjaz" (1:4) un "Soči" (2:3).

Arī SKA šosezon aizvada salīdzinoši pieticīgu sezonu, pēdējās piecās spēlēs piedzīvojot divas neveiksmes. Novembra izskaņā SKA ar 3:2 uzvarēja Čerepovecas klubu, bet nākamajā mačā ar šādu rezultātu "bullīšos" pieveica Ufas "Salavat Julajev". Pēcāk pēcspēles soda metienu sērijā ar 1:2 zaudēts Jāņa Kalniņa pārstāvētajai Helsinku "Jokerit", šāds rezultāts pamatlaikā bija arī neveiksmē pret Magņitagorskas "Metallurg", taču pēdējā duelī ar 5:1 sagrauta "Traktor" komanda.

Šosezon abas vienības savā starpā vēl nav tikušās, bet pagājušajā sezonā SKA izcīnīja divas uzvaras - 5:3 un 3:0.

Kopumā KHL čempionātā abi klubi savā starpā tikušies 40 reizes, no kurām tikai 12 gadījumos pārāki bijuši rīdzinieki.

Pēc spēles ar SKA nākamais mačs "Dinamo" divas dienas vēlāk paredzēts ar "Severstaļ", kas šonedēļ no sastāva atbrīvoja Robertu Bukartu.

Pēteris Skudra uz divām izbraukuma spēlēm līdzi ņēmis trīs vārtsargus, desmit aizsargus un 14 uzbrucējus, starp kuriem nav savainojumu guvušais Genādijs Stoļarovs.

Tāpat "Dinamo" sastāvā nebūs aizsargs Miks Tumanovs un uzbrucēji Kārlis Bucenieks, Deniss Fjodorovs, Daņila Larionovs, Gustavs Millers, Rūdolfs Polcs, Gļebs Prohorenkovs un Patriks Zabusovs, kuri pievienojušies Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandai "Rīga".

Dinamo" ar 13 punktiem 31 mačā joprojām ir pēdējā vietā līgā, kamēr SKA ar 46 punktiem Rietumu konferencē ir otrā.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Rīgas "Dinamo" sastāvs izbraukuma spēlēm pret SKA un "Sverstaļ":

vārtsargi - Staņislavs Gaļimovs, Iļja Proskurjakovs, Zeins Makintairs;

aizsargi - Jānis Jaks, Metjū Majone, Roberts Mamčičs, Džordans Marejs, Ernests Ošenieks, Rīss Skārlets, Kristaps Sotnieks, Tonijs Sunds, Ondržejs Vitāseks, Kristaps Zīle;

uzbrucēji - Daniels Bērziņš, Rihards Bukarts, Pāvels Černovs, Lauris Dārziņš, Mārtiņš Dzierkals, Jevgēņijs Gračovs, Emīls Ģēģeris, Miks Indrašis, Dāvids Levins, Džeisī Lipons, Deniss Paršins, Gunārs Skvorcovs, Jānis Švanenbergs, Gļebs Zirjanovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu