"Trīs Zvaigžņu balvas 2020" pasākumu vadīs Renārs Zeltiņš un Grēta Peide

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Vīksne/LOK

Par "Trīs Zvaigžņu balvas 2020" apbalvošanas ceremonijas vadītājiem šogad izvēlēti Renārs Zeltiņš un Grēta Peide, informē Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK). 

  • "Trīs Zvaigžņu balva 2020" ir Latvijas valsts augstākais apbalvojums sportā.

"Kā bijušajam sportistam man būs pagodinājums un saviļņojums būt klāt brīdī, kad sumināsim valsts izcilākos atlētus un sporta zvaigznes. Pats šogad īpaši sekoju līdzi boksera Maira Brieža cīņām un varu apgalvot, ka Maira varenais sniegums un panākumi atnesa prieku un patiesu sajūsmu mana mājokļa sienās. Ceru, ka šādas sajūtas izdosies radīt un izdzīvot pasākuma laikā visiem sportistiem, tverot līksmes sajūtu un gandarījuma mirkļus," Renārs Zeltiņš.

Savukārt Peide patiesi priecājas, ka mūsu valstī svarīgākajam apbalvojumam sportā ir radīts jauns koncepts un nosaukums: "Ļoti ceru, ka tas tikai cels šīs balvas prestižu, ko ir pelnījuši visi mūsu sportisti par savu ieguldīto darbu un gūtajiem panākumiem! Apsveicami, ka pirmo reizi izcilāko sportistu noteikšanā piedalās arī viņu kvēlākie līdzjutēji – skatītāji ar savu balsojumu!"

Foto: Lauris Vīksne/LOK

Arī Peide pati piedalījās "Trīs Zvaigžņu balvas 2020" otrajā balsojuma kārtā, savu balsi atdodot jaunajai tenisa zvaigznei Kārlim Ozoliņam: "Esmu kvēla tenisa fane un arī spēlētāja," uzsver iemīļotā TV personība.

Latvijas sporta izcilības svinīgi tiks suminātas "Trīs Zvaigžņu balvas 2020" pasniegšanas ceremonijā 30.decembrī plkst. 21:05 televīzijas kanālā TV3.

“Mums ir prieks un gandarījums, ka kanāla TV3 skatītājiem varam piedāvāt nozīmīgāko sporta apbalvošanas ceremoniju "Trīs Zvaigžņu balva 2020". Esam pārliecināti, ka tā kļūs par ilggadēju un spēcīgu tradīciju, apvienojot sportistu kopienu un līdzjutējus. Svinot Latvijas izcilāko sporta personību sasniegumus arī TV ekrānos, iedvesmosim arī viens otru," aicina mediju grupas "TV3 Group" vadītājs Latvijā Mindaugs Rakausks.

Svinīgajā "Trīs Zvaigžņu balvas 2020" pasākumā tiks pasniegtas balvas 12 nominācijās – Gada izrāviens sportā, Gada notikums sportā, Gada sporta federācija, Gada sporta komanda, Gada sporta komanda individuālajos sporta veidos, Gada sporta pašvaldība, Gada sportiste, Gada sportists, Gada treneris, Mūža ieguldījums sportā, Paralimpiskais sportists/-e un Sporta pedagogs/-ģe.

Vienas balvas – Mūža ieguldījums sportā - saņēmēja vārds ir jau zināms, un šo prestižo novērtējumu par mūža ieguldījumu Latvijas sportā saņems leģendārā un titulētā šķēpmešanas trenere un vairāku Olimpisko medaļnieku audzinātāja Valentīna Eiduka.

Sporta sabiedrības sasniegumu godināšanas pasākumu "Trīs Zvaigžņu balva 2020" organizē vadošās Latvijas sporta organizācijas – Latvijas Olimpiskā komiteja, Latvijas Paralimpiskā komiteja un Latvijas Sporta federāciju padome ar Izglītības un zinātnes ministrijas atbalstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu