Latvijas hokejistu pārstāvētā Šveices komanda "Servette" atrodas Covid-19 karantīnā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Deniss Smirnovs
Deniss Smirnovs Foto: Eric Lafargue (www.gshc.ch)

Latvijas hokejistu Denisa Smirnova un Sanda Smona pārstāvētajai Šveices augstākās līgas komandai Ženēvas "Servette" pēc viena spēlētāja saslimšanas ar Covid-19 piemērota profilaktoriskā karantīna, ceturtdien vēsta klubs savā tīmekļa vietnē.

Vēl otrdien "Servette" savā laukumā ar 4:3 (2:1, 1:2, 0:0, 0:0, 2:1) "bullīšos" uzvarēja "Fribourg".

Smirnovs laukumā pavadīja desmit minūtes un 18 sekundes, no kurām divas minūtes un 12 sekundes nospēlētas vairākumā. Viņš uzvarēja divus no četriem iemetieniem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tāpat četras minūtes un desmit sekundes laukumā pavadīja arī Smons, viņam izceļoties ar vienu metienu pa vārtiem un negatīvu lietderību -1.

""Servette" profilaktiskajā karantīnā, spēle pret "Bern" atlikta," vēstīts kluba tīmekļa vietnē.

"[Viena] "Servette" spēlētāja Covid-19 analīžu rezultāts ir pozitīvs. Kantona ārsts piesardzības dēļ visu komandu ir aizsūtījis karantīnā, un piektdienas, 11.decembra, spēle pret "Bern" tiek pārcelta" vēstīts paziņojumā.

Tagad visa hokeja komanda un tās personāls nekavējoties nodos Covid-19 analīzes. Tiklīdz būs zināmi pārbaužu rezultāti un iespējamais kantona ārsta lēmums par karantīnu, tiks paziņots par nākamo spēļu norisi.

Piektdien maču bija paredzēts aizvadīt savā laukumā.

Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" ar 31 punktu 14 spēlēs ieņem pirmo vietu, kamēr Smirnova un Smona pārstāvētā komanda ar 27 punktiem 15 mačos atrodas divas pozīcijas zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu