Braienta atraitne tiesājas ar māti, kuru viņa izdzina no mājām (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vanesa Braienta
Vanesa Braienta Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārā basketbolista Kobes Braienta atraitne Vanesa Braienta atklājusi, ka viņai ir ieildzis konflikts ar savu māti Sofiju Leinu. Notiek tiesas darbi. 

Braientas māte uzreiz pēc basketbolista bojāejas apsūdzēja savu meitu par viņas padzīšanu no mājām. Turklāt Vanesas māte cenšas piedzīt kompensāciju par mazmeitu, Braientu pāra bērnu auklēšanu.

"Es vienmēr esmu bijusi mājsaimniece. Es un Kobe pastāvīgi rūpējāmies par savām meitām. Patiesībā viņa manas vecākās meitas auklēja tikai tad, kad viņas bija ļoti mazas. Viņa pavadīja laiku mājās kopā ar mazmeitām, kā to lielākoties dara vecmāmiņas. Es mēģināju atrisināt visus jautājumus ar savu māti, bet tas neizdevās," savā "Instagram" kontā raksta Vanesa Braienta. 

Lieta nonākusi līdz tiesai. 

"Viņas prasība pret mani ir apkaunojoša un neticami aizvainojoša. Mans vīrs manai mātei nekad neko nesolīja. Viņš būtu vīlies par šādu viņas izturēšanos," uzsver Braienta. 

Kā norāda Vanesa Braienta, viņas māte pieprasījusi kompensāciju par mazbērnu audzināšanu līdz 18 gadu vecumam. Viņa pienākumus pildījusi 12 stundas dienā un par stundas darbu vēloties 90 ASV dolāru. 

Vanesa mātei noņēmusi arī automašīnu.  

Bijusī Losandželosas "Lakers" zvaigzne Braients un vēl astoņi cilvēki, tajā skaitā basketbolista 13 gadus vecā meita Džianna jeb Džidži, 26. janvāra rītā gāja bojā helikoptera avārijā. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu