ESPN prognozes: "Wizards" neiekļūs izslēgšanas spēlēs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vašingtonas "Wizards" komanda
Vašingtonas "Wizards" komanda Foto: Reuters/ScanPix

Ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN pirms katras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas prognozē komandu spēku samēru. Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētajai Vašingtonas "Wizards" komandai medijs neredz vietu jaunās sezonas izslēgšanas spēļu turnīrā. 

Savās pārdomās par 2020./2021. gada NBA sezonu dalījās vairāk nekā 40 ESPN žurnālisti, apskatnieki un redaktori. 

ESPN paredz, ka "Wizards" jaunajā sezonā izcīnīs 35 uzvaras un piedzīvos 37 zaudējumus, nekvalificējoties izslēgšanas spēļu turnīram, Austrumu konferences kopvērtējumā Vašingtonai atvēlot devīto vietu, kas ir uzreiz aiz strīpas. 

"Wizards" sastāvā debiju naktī uz ceturtdienu (Latvijas laiks) piedzīvos Rasels Vestbruks, kurš ASV galvaspilsētas vienībā nonāca apmaiņā pret Džonu Volu, kurš devās uz Hjūstonas "Rockets". 

Pirmās trīs nedēļas "Wizards" komandai acs infekcijas dēļ nevarēs palīdzēt pamatsastāva spēlētājs Rui Hačimura.

Pārējām latviešu pārstāvētajām komandām ESPN prognozē vietu izslēgšanas spēļu dalībnieču vidū. 

Rodiona Kuruca Bruklinas "Nets" tiek uzskatīta par ceturto spēcīgāko komandu, kam galvenokārt iemesls ir Kevina Duranta un Kairija Ērvinga duets. 

ESPN lēš, ka Bruklina izcīnīs 43 uzvaras un piedzīvos 29 zaudējumus.

Par spēcīgāko komandu Austrumu konferencē tiek uzskatīta Milvoki "Bucks", kas visas līgas komandu sarakstā atrodas otrajā vietā, piekāpjoties vienīgi Losandželosas "Lakers". 

"Nets" sastāvā ir seši spēlētāji, kuri tika iekļauti ESPN 2020./21. gada sezonas labāko basketbolistu simtniekā. 

Tikmēr Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" ESPN vērtējumā jaunajā sezonā būs 10. spēcīgākā komanda līgā un droši iesoļos izslēgšanas spēlēs. 

Rika Kārlaila vadītajai "Mavericks" komandai paredz 43 uzvaras un 29 zaudējumus, bet līderis Luka Dončičs būs viens no galvenajiem pretendentiem sezonas vērtīgākā spēlētāja jeb MVP balvai. 

Būtiska loma Dalasas panākumos būs Porziņģim. Ja viņš būs vesels, komanda cīnīsies par augstākajām vietām. 

Starp iepriekšējo un 2020./21. gada sezonu bijušas vien 72 dienas. Regulārais čempionāts ar divām spēlēm sāksies naktī uz trešdienu.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu