Andersonam un Ķēniņam pa rezultatīvai piespēlei, Punnenovam 33 atvairīti metieni uzvarētos NLA mačos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: Lausanne Hockey Club/Facebook

Latviešu vārtsargs Ivars Punnenovs trešdien Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē atvairīja 33 metienus, bet Toms Andersons rezultatīvi piespēlēja, Langnavas "Tigers" uzvarot savā laukumā, bet latviešu pārstāvēto komandu spēlē Ženēvā rezultatīva piespēle un uzvara tika "Lausanne" uzbrucējam Ronaldam Ķēniņam.

"Tigers" mājās cīņā par pēdējo vietu līgā ar 4:3 (1:0, 0:0, 3:3) pārspēja "Bern", turnīra tabulā apsteidzot viesus par punktu un izkļūstot no pēdējās vietas līgā.

Punnenovs vārtos aizvadīja visu spēli un atvairīja 33 no 36 metieniem, tiekot galā ar 91,67% raidījumu.

Andersons rezultatīvi piespēlēja Flavio Šmucam komandas otro vārtu guvumā, panākot 2:2. Astoņās minūtēs un 11 sekundēs laukumā viņš arī reizi bloķēja pretinieka mesto ripu un reizi meta pa vārtiem.

Otrs latviešu uzbrucējs mājinieku rindās Rihards Melnalksnis laukumā pavadīja deviņas minūtes un piecas sekundes, no kurām trīs minūtes un 43 sekundes spēlēja mazākumā. Hokejists uzvarēja divos no deviņiem iemetieniem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Otrā spēlē "Lausanne" viesos ar 4:1 (0:1, 2:0, 2:0) atspēlējās pret Ženēvas "Servette".

Uzvarētāju labā Ķēniņš 26.minūtē rezultatīvi piespēlēja Braienam Gibonsam, vairākumā panākot izlīdzinājumu 1:1.

Laukumā pavadītajās 15 minūtēs un 48 sekundēs latviešu uzbrucējs četras minūtes un 31 sekundi spēlēja vairākumā un 49 sekundes - mazākumā. Hokejista kontā arī viens metiens pa vārtiem un viens bloķēts metiens.

Mājinieku rindās Deniss Smirnovs laukumā atradās piecas minūtes un 37 sekundes, vienreiz metot pa vārtiem un zaudējot visos trijos iemetienos, kā arī nopelnot +/- rādītāju -1.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajiem klubiem NLA čempionātā visaugstāk atrodas Ronalda Ķēniņa "Lausanne", kas 20 spēlēs iekrājusi 39 punktus un pakāpusies uz trešo vietu. Septīto pozīciju ar 27 punktiem 17 mačos ieņem Denisa Smirnova pārstāvētā Ženēvas "Servette", kamēr "Tigers" ar 17 punktiem 21 spēlē pakāpās uz priekšpēdējo 11.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu