Mičels: Nepacietībā gaidu spēli pret Rīgas "Dinamo"

CopyDraugiem X Whatsapp
Zeks Mičels (priekšplānā)
Zeks Mičels (priekšplānā) Foto: DINAMO RIGA

Kanādas hokeja uzbrucējs Zeks Mičels ar nepacietību gaida spēli pret Rīgas "Dinamo" komandu, kas viņu šosezon atlaida no darba, intervijā Baltkrievijas kluba Minskas "Dinamo" mājaslapā pastāstīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlētājs.

Rīgas "Dinamo" decembra sākumā KHL atteikumu draftā ievietoja trīs uzbrucējus, to skaitā arī Mičelu. 48 stundu laikā viņu bez kompensācijas varēja izvēlēties jebkura cita līgas komanda, un to izdarīja Čerepovecas "Severstaļ". Tomēr hokejists atteicās pievienoties šim Krievijas klubam.

Pirms gadu mijas 27 gadus vecais Mičels pievienojās Minskas "Dinamo", noslēdzot līgumu līdz sezonas beigām. Svētdien viņš aizvadīja pirmo spēli Baltkrievijas kluba rindās, atzīmējoties ar divām rezultatīvām piespēlēm uzvarā pret Boba Hārtlija trenēto Omskas "Avangard" ar rezultātu 5:4 papildlaikā.

7. janvārī, kad Mičels atzīmēs dzimšanas dienu, Minskas "Dinamo" aizvadīs spēli Rīgā. Kanādas hokejists ar nepacietību gaidot šo maču, lai pierādītu, ka viņa iepriekšējais darba devējs ir pieļāvis kļūdu pārtraucot sadarbību.

"Nepacietībā gaidu spēli Rīgā. Viņi pārtrauca ar mani sadarbību, tā būs papildus motivācija pierādīt, ka viņi kļūdījās. Man tur ir daudz draugu, taču ārpus ledus laukuma. Mēs varam pirms vai pēc spēles satikties, apskauties un papļāpāt, taču mača laikā nekā tāda nebūs," sacīja Mičels.

"Uz spēles tiek likti divi punkti. Mums katrs punkts ir svarīgs. Mēs cīnāmies par iekļūšanu izslēgšanas spēļu turnīrā. Mums ir jāuzvar," piebilda Minskas "Dinamo" komandas jaunais papildinājums.

Minskas "Dinamo" ar 47 punktiem 40 mačos ieņem augsto piekto vietu Rietumu konferences turnīra tabulā, kamēr Rīgas "Dinamo" ar 19 punktiem 39 spēlēs ir pēdējā gan Rietumos, gan KHL kopvērtējumā.

Rīgas "Dinamo" komandas rindās Mičels šosezon laukumā devās 24 KHL regulārā čempionāta spēlēs, guva sešus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. 

Tāpat viņš izpildīja 12 spēka paņēmienus, bloķēja 17 metienus, nopelnīja sešas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -7, vidēji laukumā pavadot vairāk nekā 17 minūtes.

Mičelam šī bija otrā sezona KHL, iepriekšējā viņš pārstāvēja Ņižnekamskas "Ņeftehimik", kuras sastāvā uzbrucējs 54 spēlēs guva 17 vārtus un deviņas reizes rezultatīvi piespēlēja.

Mičelam pieredzes bagāžā ir arī 34 spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL), Minesotas "Wild" sastāvā atzīmējoties ar trim vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu