Bijušais Skudras audzēknis: Pēteris nevarēja piedot, ka neklusēju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra
Pēteris Skudra Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Bijušais Pētera Skudras audzēknis Pāvels Vaļentenko atklāti pastāstījis par savam attiecībām ar treneri, kad abi strādāja kopā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Ņižņijnovgorodas "Torpedo". 

33 gadus vecais aizsargs neslēpa, ka viņam bijušas saspringtas attiecības ar Skudru, ar kuru konfliktējis. 

Vaļentenko atklāja, ka viņam ir grūti turēt mēli aiz zobiem un bieži iesaistās diskusijās ar treneriem, kas viņam karjeras laikā liedzis sasniegt vairāk. 

"Man bija saspringtas attiecības ar Pēteri Skudru. Tiesa, pagarinot līgumu ar "Torpedo", attiecības uzlabojās. Bet vēlāk mums bija konflikts, es nevarēju klusēt. Viņš to nevarēja piedot. tagad gan tā ir pagātne un mēs ik pa laikam sazināmies, viens otru apsveicam svētkos. Man patīk Skudra kā treneris: taktikas ziņā, kā viņš noskaņo komandu. Šajā plānā viņš ir spēcīgs. Ja grib sasniegt rezultātu, uzskatu, ka cilvēciskajām īpašībām hokejā vajadzētu būt otrajā plānā," izdevumam "Sport24" sacīja Vaļentenko.

"Torpedo" aizsargs spēlēja no 2013./2014. līdz 2014./2015. gada sezonai. Pirmajā no tām viņš 53 spēlēs guva septiņus vārtus un veica 11 rezultatīvas piespēles. 

"Lai nu kā, Skudras vadībā es aizvadīju savu labāko sezonu KHL. Mums bija superīga komanda, izslēgšanas spēlēs tikai septītajā mačā zaudējām Ufas "Salavat Julajev". Pēteris uzturēja komandu labā kondīcijā," pastāstīja Vaļentenko. 

Savas karjeras laikā viņš spēlējis deviņas komandās, no kurām divās Amerikas Hokeja līgā (AHL). 

"Ir robežas, kuras treneris nevar pārkāpt. Nedrīkst personiski apvainot cilvēkus, kuriem ir bērni, sievas," sacīja hokejists. "Starp citu, sazinoties ar puišiem, daudzi teikuši, ka Skudra pēdējā laikā vairs nav tik skarbs."

Vaļentenko šobrīd pārstāv Krievijas Augstākās līgas (VHL) komandu Hantimansijskas "Jugra".

Skudra pašlaik ir Rīgas "Dinamo" galvenais treneris. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu