Miljonus pelnošais NHL hokejists Keins iesniedzis bankrota pieteikumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Evanders Keins
Evanders Keins Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sanhosē "Sharks" kanādiešu uzbrucējs Evanders Keins pieteicis bankrotu, vēsta prestižais medijs "The Athletic". 

Paziņojumā teikts, ka hokejista parāds ir 26,8 miljoni ASV dolāru. Viņa aktīvi novērtēti 10,2 miljonu ASV dolāru apmērā.

Keins norādījis 47 kreditorus, tostarp privātpersonas, bankas un viņa bijušo aģentūru "Newport". Tiek vēstīts, ka uzbrucējs varētu izlaist gaidāmo NHL sezonu, kas sāksies 13. janvārī. 

"Parādnieks var lauzt līgumu, viņš var atteikties no dalības sezonā, ko neliedz pašreizējie noteikumi, jo viņš ir noraizējies par sava pirmdzimtā veselību. Ja viņš lauzīs līgumu vai atteiksies piedalīties daļā sezonas, parādnieks savu algu nesaņems," teikts bankrota paziņojumā.

29 gadus vecais Keins savā paziņojumā norādījis, ka viņa ienākumi ir negatīvi (- 91 131 ASV dolāru mēnesī). Pēdējo 12 mēnešu laikā hokejists azartspēlēs ir zaudējis 1,5 miljonus dolāru.

Savas karjeras laikā NHL Keins nopelnījis vairāk nekā 52 miljonus ASV dolāru. 

2018. gadā viņš uz septiņiem gadiem noslēdza līgumu ar "Sharks" par 49 miljoniem ASV dolāru. 

NHL lokauta laikā 2012./2013. gada sezonā Keins 12 mačus aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Minskas "Dinamo" sastāvā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu