Video ⟩ Merzļikinam neveiksmīgs sniegums arī NHL sezonas otrajā spēlē (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins otrdien piedzīvoja neveiksmi arī Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonas otrajā spēlē.

Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" viesos ar 2:3 (0:0, 1:2, 1:0, 0:1) papildlaikā piekāpās Detroitas "Red Wings".

Latvijas izlases vārtsargs šajā spēlē noķēra 24 no 27 metieniem, atvairot 88,9% raidījumu. Merzļikinam šosezon divās spēlēs uzvaru vēl nav izdevies izcīnīt.

Pirmās 20 minūtes aizritēja bez gūtiem vārtiem, bet otrā perioda otrajā minūtē Būns Dženers vadībā izvirzīja viesus. Aptuveni divas minūtes vēlāk pirmo reizi kapitulēja Merzļikins. Vārtsargs mazākumā tika galā ar "Red Wings" pirmo metienu, bet atkārtotā mēģinājumā pie tālā vārtu staba (labā) pie atlēkušās ripas pirmais bija Antonī Mantā, kura raidījumu Merzļikins vairs nespēja atsist.

Arī otro vārtus mājinieki guva ar atkārtotu mēģinājumu. Merzļikins nespēja notvert Džona Merila spēcīgo metienu, bet pie atlēkušās ripas pirmais bija uzbrucējs Bobijs Raiens. Trešā perioda sestajā minūtē Aleksandrs Teksjē Kolumbusas vienības labā guva otros vārtus un panāca papildlaiku. 

Papildlaikā Merzļikins vēlreiz bija bezspēcīgs un šoreiz jau 15.sekundē. Vārtsargs atvairīja Dilana Larkina metienu, bet ripa atdūrās pret Tailera Bertuci ķermeni, brīdi vēlāk šķērsojot vārtu līniju.

Bertuci šo spēli noslēdza ar 1+1.

Jau vēstīts, ka citā mačā Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers guva skaistus vārtus un veica rezultatīvu piespēli, palīdzot Pitsburgas "Penguins" izcīnīt uzvaru.

Tikmēr Bufalo "Sabres" viesos ar 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) piekāpās Filadelfijas "Flyers".

"Sabres" rindās kājas muskuļa savainojuma dēļ šosezon nebūs redzams uzbrucējs Zemgus Girgensons.

Treviss Konecnijs otrā perioda 18.minūtē atklāja spēles rezultātu, bet noslēdzošajā trešdaļā ar vārtiem 14. un 19.minūtē izcēlās attiecīgi Jakubs Vorāčeks un Kevins Heiss.

Braiens Eliots "Flyers" rindās tika galā ar visiem 40 metieniem.

"Penguins" ar četriem punktiem četrās spēlēs Austrumu konferencē ierindojas piektajā vietā, kamēr "Sabres" ar diviem punktiem ir astotā. "Blue Jackets" ar trim punktiem Centrālajā divīzijā ieņem sesto pozīciju.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu