Kurucs atkal paliek "Rockets" rezervē; komanda cieš zaudējumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ēriks Gordons un Kriss Pols
Ēriks Gordons un Kriss Pols Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs otro spēli pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā pavadīja uz rezervistu soliņa, kamēr Hjūstonas "Rockets" komanda cieta zaudējumu.

"Rockets" mājās ar rezultātu 103:109 (23:30, 28:33, 31:26, 21:20) piekāpās Fīniksas "Suns", piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas.

Hjūstonas vienības rindās rezultatīvākie bija Viktors Oladipo un Ēriks Gordons, kuri katrs guva 22 punktus. Kristians Vudss pievienoja 20 punktus un 11 izcīnītas atlēkušās bumbas.

"Rockets" starta piecnieka uzbrucējs Džašons Teits, kurš spēlē Kuruca pozīcijā, laukumā pavadīja 37 minūtes, guva deviņus punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas.

Otro spēli pēc kārtas trenera lēmuma dēļ Kurucs palika uz rezervistu soliņa. Pirms tam debijas mačā Latvijas basketbolists guva divus punktus, taču sakrāja labāko +/- rādītāju komandā.

Aizvadītajā mačā "Suns" centrs Deandrē Eitons guva 26 punktus, izcīnīja 17 atlēkušās bumbas un bloķēja piecus metienus. 24 punktus pievienoja Devins Bukers.

"Rockets" ar četrām uzvarām 13 spēlēs Rietumu konferencē ieņem 14. vietu, bet "Suns" ar astoņiem panākumiem 13 cīņās ir ceturtā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu