Meiers gūst 10 punktus Vienotās līgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Meiers
Mārtiņš Meiers Foto: vtb-league.com

Latvijas basketbolists Mārtiņš Meiers svētdien guva desmit punktus Vienotās līgas spēlē, neglābdams "Astana" komandu no zaudējuma.

Kazahstānas klubs savā laukumā ar rezultātu 83:92 (29:19, 19:22, 11:25, 24:26) atzina Saratovas "Avtodor" pārākumu.

Meiers svētdien spēlēja 22 minūtes un 47 sekundes, kuru laikā realizēja četrus no sešiem divpunktu metieniem un divus no pieciem "sodiņiem".

Viņš arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva vienu kļūdu, bloķēja vienu metienu, piecreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja septiņas piezīmes un iekrāja 13 efektivitātes koeficienta punktus. Jūrmalnieka +/- rādītājs 6 bija dalīts labākais rezultāts komandā.

Meiera komandas biedra Ojāra Siliņa svētdien nebija "Astana" pieteikumā.

Mājiniekiem ar 20 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Maikls Tompsons, bet pretiniekiem tikpat punktus guva un 11 atlēkušās bumbas izcīnīja Žeļko Šakičs.

"Astana" ar četrām uzvarām 13 spēlēs turnīra tabulā ieņem desmito vietu, bet "Avtodor" ar septiņiem panākumiem 14 cīņās ir septītā.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu