Freibergs nopelna savu pirmo punktu "Ocelārži" komandā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Ralfs Freibergs
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Ralfs Freibergs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas aizsargs Ralfs Freibergs otrdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli savā otrajā spēlē Tršinecas "Ocelārži" komandā, Čehijas hokeja ekstralīgas uzvarot šīs komandas bijušā hokejista Gunta Galviņa pārstāvēto Ostravas "Vītkovice Ridera".

Tršinecas "Ocelārži" savā laukumā sagrāva Ostravas "Vītkovice Ridera" ar 7:1 (0:1, 5:0, 2:0).

Freibergs rezultatīvi piespēlēja mača 37.minūtē, kad ceturtos vārtus mājiniekiem un savus otros spēlē guva Milošs Romans. Freibergs uz ledus pavadīja 16 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā pielietoja vienu spēka paņēmienu un iekrāja +/- rādītāju +3.

Galviņš pretinieku komandā 21 minūtē un 34 sekundēs laukumā pielietoja vienu spēka paņēmienu, reizi meta pa vārtiem, bloķēja četrus pretinieku metienus un dueli noslēdza ar +/- rādītāju -4.

Uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav" mājās ar 3:2 (0:0, 3:0, 0:2) pārspēja Pilzenes "Škoda".

Bičevskis laukumā pavadītajās 15 minūtēs un 32 sekundēs atzīmējās ar divām plus divām soda minūtēm par spēli ar augsti paceltu nūju, kas bija vienīgās komandas nopelnītās soda minūtes spēlē, pretiniekiem vairākumā trešā perioda sākumā vienus vārtus atgūstot. Viņam arī četri metieni pa vārtiem, uzvarēti desmit no 22 iemetieniem jeb 45% un +/- rādītājs +1.

Visbeidzot Uvja Balinska un Oskara Cibuļska pārstāvētā Litvīnovas "Verva" komanda mājās smagi zaudēja Liberecas "Bili Tygri" - 2:3 (0:1, 1:1, 1:1).

Balinskis uz ledus pavadīja 19 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, vienreiz bloķēja metienu un iekrāja +/- rādītāju -2.

Tikmēr Cibuļskis 18 minūtēs un vienā sekundē izpildīja divus metienus pa vārtiem un vienu spēka paņēmienu, kā arī vienreiz bloķēja metienu, tiekot pie +/- rādītāja -2.

No latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk turnīra tabulā ir "Ocelārži", kas ar 82 punktiem 39 spēlēs ir otrā. "Mlada Boleslav" ar 73 punktiem tikpat mačos ieņem trešo vietu. "Verva" ar 50 punktiem 39 dueļos ir desmitā, bet "Vītkovice Ridera" ar 47 punktiem 39 cīņās atrodas 11.vietā.

Čehijas ekstralīgā šosezon spēlē 14 komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu