Kolumbusa revanšējas "Hurricanes"; Tortorella nosēdina uz soliņa Laini (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pagājušajā naktī (Latvijas laiks) izcīnīja Kolumbusas "Blue Jackets" komanda, kuras vārtus sarāja soms Jonass Korpisalo. 

"Blue Jackets" ar rezultātu 3:2 pieveica Karolīnas "Hurricanes" hokejistus. 

Korpisalo atvairīja 22 no 24 metieniem jeb 91,7% un tika nosaukts par spēles spožāko zvaigzni. 

Latviešu vārtsargi Elvis Merzļikins un Matīss Kivlenieks dziedē savainojumus, tāpēc rezerves vārtsarga loma Kolumbusas vienībā atvēlēta Kemam Džonsonam, kurš kluba hierarhijā ir ceturtais vārtsargs. 

Uzvarētāju rindās ar precīziem metieniem izcēlās Skots Haringtons, Kems Atkinsons (vārtus guva mazākumā) un Džeks Roslovičs, kurš uzvaru nodrošināja ar raidījumu nepilnas piecas minūtes pirms pamatlaika beigām. 

Kolumbusas galvenais treneris Džons Tortorella šajā spēlē uz rezervistu soliņa nosēdināja jauniegūto somu uzbrucēju Patriku Laini, kurš otrajā trešdaļā pie vārtu zaudējuma nospēlējis pārāk pasīvi. 

Tortorella gan atzina, ka tas nebija vienīgais iemesls Laines nosēdināšanai uz soliņa un tas ir "pēdējais, ko viņš vēlas darīt". Šo lietu viņš solīja atstāt ģērbtuvē. 

Laine šosezon piecās spēlēs guvis piecus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli. 

"Blue Jackets" komanda arī iepriekšējā mačā tikās ar "Hurricanes". Dienu iepriekš uzvaru ar 6:5 guva Karolīnas vienība. Tiesa, spēles tiesneši pieņēma vairākus dīvainus lēmumus

"Blue Jackets" ar 15 punktiem 14 spēlēs ieņem otro vietu Centrālajā divīzijā, bet "Hurricanes" ar 14 punktiem 10 cīņās ir ceturtā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu