Gutkovskis gūst vārtus un ieved "Rakow" Polijas kausa ceturtdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Vladislavs Gutkovskis
Vladislavs Gutkovskis Foto: rakow.com

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis trešdien Čenstohovas "Rakow" sastāvā izcēlās ar gūtiem vārtiem un palīdzēja savai komandai sasniegt Polijas kausa ceturtdaļfinālu.

"Rakow" mājās ar 4:2 (2:0) uzvarēja citu Polijas ekstraklases vienību Zabžes "Gornik".

Gutkovskis spēle sāka pamatsastāvā un jau trešajā minūtē izcēlās ar vārtu guvumu, panākdams 1:0. Uzbrucējs pirmā puslaika 30.minūtē nonāca vienatnē ar pretinieku vārtsargu, taču viņa sitiens tika atvairīts. Tāpat viņš pirmā puslaika pēdējā minūtē pēc partnera piespēles soda laukumā sita ar galvu, bet bumba lidoja virs vārtu pārliktņa.

Arī septiņas minūtes līdz spēles beigām Gutkovskis soda laukumā pēc stūra sitiena izspēles spēlēja "otrajā stāvā", taču vēlreiz neveiksmīgi. Gutkovskis laukumu pameta spēles kompensācijas laika trešajā minūtē, kad tika nomainīts.

Pēc Latvijas izlases futbolista gūtajiem vārtiem 13.minūtē 2:0 panāca spānis Ivi, ar šādu rezultātu arī noslēdzoties puslaikam. Hesus Himeness spēles 55.minūtē viesu labā vienus vārtus atguva, bet 72.minūtē viņš stājās uz 11 metru atzīmes un panāca neizšķirtu.

Divas minūtes līdz pamatlaika beigām "pendeli" precīzi izpildīja arī Ivi, savukārt kompensācijas laika otrajā minūtē Jaroslavs Jahs nokārtoja 4:2, "Rakow" sasniedzot ceturtdaļfinālu.

Ceturtdaļfinālā "Rakow" tiksies ar pagājušās sezonas Polijas kausa ieguvēju Krakovas "Cracovia".

Otrdien astotdaļfināla barjeru negaidīti nepārvarēja Kristera Tobera pārstāvētā Gdaņskas "Lechia", kas viesos ar 1:3 piekāpās Polijas pēc spēka otrās līgas komandai "Puszcza".

Pērn Polijas kausu izcīnīja "Cracovia", kas finālā ar pamatlaikā spēlēja neizšķirti 2:2 ar "Lechia", bet papildlaikā bija pārāka ar 1:0. Tobers šai spēlei netika pieteikts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu