"Maple Leafs" un "Bruins" turpina uzvaru gājienu NHL mačos

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Toronto "Maple Leafs"
Toronto "Maple Leafs" Foto: AP/Scanpix

Toronto "Maple Leafs" un Bostonas "Bruins" komandām izdevies izcīnīt četras uzvaras pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Abas komandas pēdējo deviņu spēļu nogrieznī guvušas astoņas uzvaras.

"Maple Leafs" aizvadītajā naktī ar rezultātu 4:2 (0:1, 1:0, 3:1) izbraukumā pārspēja Monreālas "Canadiens". 

Uzvarētājiem vārtus guva krievs Iļja Mihejevs, amerikānis Džastins Hols, kā arī kanādieši Treviss Dermots un Zeks Haimens.

Ar rezultatīvu piespēli atzīmējās amerikānis Ostons Metjūss, kurš vismaz vienu rezultativitātes punktu nopelnījis 11 mačos pēc kārtas. Savukārt šajā mačā pārtūka Metjūsa vārtu gūšanas sērija. Ar vismaz vienu precīzu metienu viņš bija izcēlies astoņās spēlēs pēc kārtas.

Metjūss ar 11 vārtu guvumiem šosezon ir līgas labākais "snaiperis". Viņa kontā ir arī piecas rezultatīvas piespēles.

"Canadiens" labā vārtus guva slovāks Tomāšs Tatars un kanādietis Džošs Andersons, kuram tas bija jau devītais precīzais metiens šosezon.

"Maple Leafs" dāņu vārtsargs Frederiks Andersens atvairīja 33 no 35 metieniem (94,3%), bet kanādiešu aizsargs Džeiks Mazins atzīmējās ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Ziemeļu divīzijā, kur spēlē tikai Kanādas klubi, "Maple Leafs" ir kopvērtējuma līdere ar 23 punktiem 14 mačos, bet "Canadiens" ir otrajā vietā ar 18 punktiem 13 spēlēs. 

Citā spēlē "Bruins" viesos ar rezultātu 3:2 (0:1, 1:0, 1:1, 1:0) papildlaikā pārspēja Ņujorkas "Rangers".

Bostonas labā pamatlaikā vārtus guva amerikāņi Anderss Bjorks un Kriss Vāgners, bet papildlaikā uzvaras vārtus iemeta kanādietis Breds Maršāns, kuram tas bija astotais precīzais metiens šosezon.

"Rangers" rindās vārtus guva amerikānis Kevins Rūnijs un kanādietis Žuljēns Gotjē, kuram tas bija pirmais trāpījums NHL spēlētāja karjerā 24 aizvadītajās spēlēs.

"Bruins" vārtsargs soms Tūka Rasks atvairīja 33 no 35 metieniem (94,3%).

Austrumu divīzijas kopvērtējumā "Bruins" ar 20 punktiem 12 spēlēs ir līdere, bet "Rangers" ar 11 punktiem ierindojas sestajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu