Bertāna pārstāvētajai "Wizards" komandai pārtrūkst uzvaru sērija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva sešus punktus, taču viņa pārstāvētā komanda Vašingtonas "Wizards" piedzīvoja zaudējumu.

"Wizards" viesos ar 116:135 (20:36, 35:36, 39:27, 22:36) piekāpās Losandželosas "Clippers", nespējot uzvaru sēriju pagarināt līdz sešām.

Bertāns laukumā pavadīja 26 minūtes un 26 sekundes, kuru laikā guva sešus punktus un reizi rezultatīvi piespēlēja. Viņš grozā raidīja divus no četriem tālmetieniem. Tāpat basketbolists pieļāva divas kļūdas, nopelnīja četras personīgās piezīmes, bet "Wizards" ar latvieti laukumā guva par 15 punktiem mazāk nekā iemeta, kas bija trešais sliktākais rādītājs komandā.

Rezultatīvākas "Wizards" rindās ar 28 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm bija Bredlijs Bīls, 21 punkts, septiņas bumbas zem groziem un piecas piespēles Moricam Vāgnera, kamēr vēl 20 punktus, deviņas atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles iekrāja Rasels Vestbruks. "Clippers" komandā Kavai Lenardam 32 punkti un septiņas bumbas zem groziem, bet par diviem punktiem mazāk guva Pols Džordžs, viņam arī izcīnot sešas atlēkušās bumbas.

Ceturtdien "Wizards" tiksies ar Denveras "Nuggets".

"Wizards" ar 11 panākumiem 28 mačos Austrumu konferencē ierindojas 13.vietā.

Citā spēlē Dalasas "Mavericks" savā laukumā ar 110:107 (34:31, 21:25, 25:20, 30:31) uzvarēja Bostonas "Celtics".

Muguras savainojuma dēļ otro spēli pēc kārtas izlaida Kristaps Porziņģis, taču galvenais treneris Riks Kārlails pirms dueļa pauda pārliecību, ka liepājnieks jau tuvākajā laikā varētu atgriezties ierindā.

Luka Dončičs Dalasas komandai uzvaru nodrošināja 0,1 sekundi līdz spēles beigām, realizēdams tālmetienu. Šī bija jau otrā spēle šosezon, kurā Dončičs uzvaru izrauj pēdējās sekundēs.

Dončičs uzvaru kaldināja ar 31 punktu, desmit atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm, kamēr 22 punktus pievienoja Džeilens Bransons. "Celtics" rindās 29 punkti un septiņas atlēkušās bumbas nopelnīja Džeilens Brauns, bet par punktu mazāk iemeta Džeisons Teitams, kuram arī sešas bumbas zem groziem.

Nākamo spēli Dalasas komanda ceturtdien aizvadīs ar Filadelfijas "76ers".

"Mavericks" ar 15 uzvarām 30 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu