Policija: Taigeram Vudsam laimējies, ka viņš izdzīvoja

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taigera Vudsa automašīna pēc avārijas
Taigera Vudsa automašīna pēc avārijas Foto: Reuters/ScanPix

Pasaulslavenajam ASV golferim Taigeram Vudsam laimējies izdzīvot autoavārijā, kas otrdien notika Kalifornijas dienvidos, vēsta Losandželosas apgabala policija.

45 gadus vecais Vudss pēc veiktās operācijas ir pie samaņas un lēnām atgūstas pēc šaušalīgās autoavārijas. Viņš guva kāju ievainojumus, viņa spēkratam apgāžoties netālu no Losandželosas.

Šobrīd golferis jūtas labi un turpina ārstēšanos klīnikā. Vudsa organismā netika konstatētas alkohola vai citu apreibinošo vielu pēdas. Policija gan norāda, ka viņš ir pārsniedzis atļauto ātrumu 45 jūdzes stundā (72 km/h).

Policists Karloss Gonzaless, kurš pirmais ieradās sniegt palīdzību, norādīja, ka šajā vietā samērā bieži notiek negadījumi. Viņš pastāstīja, ka cilvēki šajā vietā mēdz vadīt automašīnu ar ātrumu līdz pat 80 jūdzēm stundā (128 km/h).

"Es teikšu, ka misteram Vudsam ir palaimējies, ka viņš izdzīvoja," ESPN citē policistu Gonzalesu.

Policists ieskatījās caur caurumu vējstiklā un ieraudzīja, ka Vudss ir pie samaņas un  piesprādzējies ar drošības jostu.

"Taigers spēja ar mani skaidri sarunāties," teica Gonzaless, kurš Vudsu mirklī pēc avārijas raksturoja kā "neticami mierīgu".

Vudss vadīja "Genesis GV80 SUV" automašīnu.

Negadījumā sportista kāju kauli tika salauzti vairākās daļās, vēsta ESPN, atsaucoties uz mediķu ziņojumu.

Taigers Vudss
Taigers Vudss Foto: EPA/Scanpix

Tituliem bagātajam golferim tikai pirms aptuveni mēneša piekto reizi karjerā veica muguras operāciju.

Pēc žurnāla "Forbes" aplēsēm Vudss, kurš ir viens no visu laiku labākajiem golferiem pasaulē, karjerā nopelnījis aptuveni 1,7 miljardus ASV dolāru.

Pasaulē starp sportistiem vairāk naudas savas dzīves laikā esot nopelnījis tikai ASV basketbolists Maikls Džordans (aptuveni 1,85 miljardi dolāru).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu