Jaunups par bēdīgi slaveno LBS pirmsspēles video: Pašmērķīga patīksmināšanās!

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Edgars Jaunups
Edgars Jaunups Foto: Edijs Pālens/LETA

Bēdīgi slavenais Latvijas Basketbola savienības (LBS) video, ko publicēja pirms izšķirošā Eiropas čempionāta kvalifikācijas mača pret Bulgāriju, bija mērķtiecīga paštīksmināšanās, uzskata bijušais "VEF Rīga" komandas prezidents Edgars Jaunups.

LBS pirms vīru izlases izšķirošās spēles pret Bulgārija publicēja pretrunīgu, emocionāli spilgtu reklāmas video, ko daudzi novērtēja kā bravūru vai pārlieku pašpārliecinātības izpausmi.

Kad Latvijas izlases bulgāriem zaudēja, nereti tika piesaukts gan pats video, gan meklēts tā autors.

Piektdien publicētajā "VEF Rīga" podkāsta 10.epizodē par bēdīgi slaveno video izteicies arī LBS šībrīža vadības opozicionārs Edgars Jaunups.

"Vai tas ir papildu spiediens? Ir. Vai mums bija pamats domāt, ka Latvijas izlases puiši līdz galam nenovērtēja šīs spēles nopietnību? Taču nē! Idiotam ir skaidrs, ka, visticamāk, visi tur jau... Visiem ir skaidrs. Nu, kur vēl? Jāpaņem tagad.

Kāda var būt motivācija, izņemot pašmērķīga patīksmināšanās Kasparam Ciprusam, iemēģinot sevi arī reklāmas speciālista ampluā? Pašmērķīga, tupa paštīksmināšanās. Paskat, arī es māku reklāmas taisīt! Ne tikai [Raimonds] Zeps pirms desmit gadiem, bet arī es māku uztaisīt! Taisnība. To, Kaspar, tu pierādīji," sev ierasti pārspīlēti artikulētajā manierē pauda Jaunups.

 Jaunups šobrīd vairs nedarbojas ne LBS valdē, ne padomē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu