Video ⟩ Bertānam rezultatīvs sniegums un labākais +/- rādītājs "Wizards" uzvarā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/Scanpix

Dāvis Bertāns sestdien palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 128:112 pārspēja Minesotas "Timberwolves" komandu, kas piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas.

Bertāns laukumā pavadīja 20 minūtes un 26 sekundes, kuru laikā viņš guva 19 punktus (2p. 1/2, 3p. 5/11, soda metieni 2/2). Latvieša kontā arī četras atlēkušās bumbas un divas pārtvertas bumbas. 

Kamēr laukumā atradās Bertāns, mājinieki guva par 24 punktiem vairāk nekā pretinieki. Tas bija labākais +/- rādītājs "Wizards" komandā.

Bertāns 12 no saviem 19 punktiem guva trešajā ceturtdaļā, trāpot četrus no pieciem tālmetieniem.

"Wizards" izcīnīja septīto uzvaru pēdējo astoņu spēļu nogrieznī.

Uzvarētāju labā 34 punktus guva Bredlijs Bīls, bet Rasela Vestbruka kontā 19 punkti, 12 rezultatīvas piespēles un 14 izcīnītas atlēkušās bumbas.

Vēl 18 punktus "Wizards" sastāvā guva Gerisons Metjūss.

"Timberwolves" rindās Karls Entonijs Taunss guva 23 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, 21 punktu iemeta 2020. gada NBA drafta pirmais numurs Entonijs Edvardss.

Vašingtonas komanda pretinieku pretestību salauza spēles trešajā ceturtdaļā, kurā Bertāns bija viens no atslēgas spēlētājiem "Wizards" rindās. Četru minūšu un 20 sekunžu laikā mājinieki trāpīja sešus tālmetienus, trīs no tiem realizēja latvietis.

"Wizards" ar 13 uzvarām un 18 zaudējumiem ieņem 13. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

Savukārt "Timberwolves" ar bilanci 7-27 ir pēdējā gan Rietumos, gan kopumā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu