Bērziņam kopā ar Freimani 21 punkts uzvarētā Polijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Bērziņš
Jānis Bērziņš Foto: Tomasz Browarczyk

Latvijas basketbolisti Jānis Bērziņš un Rolands Freimanis trešdien guva attiecīgi 15 un sešus punktus Polijas čempionāta spēlē un palīdzēja Zelonas Guras "Stelmet Enea" komandai izcīnīt uzvaru izbraukumā.

Latviešu pārstāvētā vienība viesos ar 104:76 (21:20, 27:20, 28:15, 28:21) pārspēja Gdiņas "Arka".

Bērziņš šajā duelī laukumā pavadīja 22 minūtes un 56 sekundes, grozā raidot trīs no sešiem divpunktu metieniem un vienu no pieciem "trejačiem", kā arī visus sešus soda metienus. Tāpat viņš izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, reizi rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra trīs bumbas, divreiz kļūdījās, trīsreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja četrus pārkāpumus pretiniekiem un iekrāja efektivitātes koeficientu 19.

Tikmēr Freimanis spēlēja 27 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā realizēja divus no četriem tālmetieniem, bet garām meta abus divpunktu metienus. Viņa rēķinā arī divas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divas kļūdas, viena pārtverta bumba, divas personiskās piezīmes un efektivitātes koeficients pieci.

Uzvarētāju rindās rezultatīvāks par Bērziņu bija tikai Niks Paps, kurš guva 18 punktus.

"Stelmet Enea" ar 25 uzvarām 27 spēlēs Polijas čempionātā ieņem pirmo vietu, Mārtiņa Laksas pārstāvētā Ļubļinas "Start" ar 16 uzvarām 25 dueļos ir piektā, kamēr Roberta Stumbra pārstāvētais Radomas klubs "HydroTruck" ar septiņiem panākumiem 26 cīņās atrodas 15.pozīcijā 16 klubu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu