Kobes Braienta atraitne uzvarējusi augsta līmeņa tiesas prāvā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vanesa Braienta
Vanesa Braienta Foto: AFP/SCANPIX

Leģendārā basketbolista Kobes Braienta atraitne Vanesa Braienta uzvarējusi tiesas prāvā par tiesībām atklāt Losandželosas apgabala šerifa vietnieku vārdus, vēsta "The Los Angeles Times". Viņus apsūdzēja par fotogrāfiju nopludināšanu no helikoptera avārijas vietas, kur dzīvību zaudēja Braients.

Braienta pagājušā gada septembrī iesūdzēja tiesā Losandželosas apgabala šerifu, jo viņa vietnieki bez traģēdijā bojā gājušo piederīgo atļaujas izplatīja fotogrāfijas no helikoptera avārijas vietas.

Iesniegumā tiesai Vanesa Braienta minēja, ka uzreiz pēc helikoptera avārijas 2020. gada 26. janvārī tika izplatītas fotogrāfijas ar bojā gājušo attēliem, to nesaskaņojot ar upuru tuviniekiem.

Advokāti centās saglabāt policistu identitāti noslēpumā, bet tiesa lēma, ka viņu vārdus drīkst atklāt.

Tiesvedībā tika apgalvots, ka fotogrāfijas no katastrofas vietas izmantotas personiskām vajadzībām, nevis izmeklēšanai. 

Braienta sieva iesniegumā tiesā uzsvēra, ka šerifs Alekss Villanova mēģinājis noslēpt faktu, ka fotogrāfijas uzņemtas un nosūtītas tālāk. 

Braienta pieprasīja sodīt apsūdzētos par nolaidību, privātuma pārkāpumu un tīšu emocionālu ciešanu izraisīšanas apmēru.

Foto: Braienta līdzjutēji pie "Staples Center" izveido piemiņas vietu

Bijusī Losandželosas "Lakers" zvaigzne Braients un vēl astoņi cilvēki, tajā skaitā basketbolista 13 gadus vecā meita Džianna jeb Džidži, 26. janvāra rītā gāja bojā helikoptera avārijā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu