Kaufmanim divi punkti "Kalev"/"Cramo" smagā zaudējumā Vienotajā līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Kaufmanis
Jānis Kaufmanis Foto: Facebook @bckalevcramo

VTB Vienotajā līgā Jānis Kaufmanis guva divus punktus, bet viņa pārstāvētā Tallinas "Kalev"/"Cramo" mājās piedzīvoja smagu zaudējumu.

Roberta Štelmahera un Akseļa Vairoga vadītā un Jāņa Kaufmaņa pārstāvētā Tallinas "Kalev"/"Cramo" savā laukumā piekāpās Kazaņas "Unics" ar 49:76 (15:16, 7:18, 13:25, 14:17).

Kaufmanis laukumā devās uz maiņu un 12 minūtēs un 39 sekundēs laukumā aizmeta garām grozam abus divpunktu un visus četrus trīspunktu metienus, taču realizēja abus soda metienus. Viņa kontā arī viena atlēkusī bumba, divas personiskās piezīmes, viena izprovocēta piezīme, kā arī efektivitātes koeficients mīnus trīs.

Mājiniekiem rezultatīvākais ar desmit punktiem bija Kregors Hermets, bet viesiem 16 punktus guva Aizeja Kenens.

Vienotajā līgā "Kalev"/"Cramo" ar bilanci 5-13 ir desmitā, kamēr "Unics" ar 15 uzvarām 19 mačos ir otrajā vietā līgā.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu