Video ⟩ Porziņģis turpina spēlēt rezultatīvi, taču "Mavericks" cieš zaudējumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Kristaps Porziņģis pirmdien spēlēja rezultatīvi, taču Dalasas "Mavericks" komanda piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 99:109 piekāpās Losandželosas "Clippers".

Porziņģis nospēlēja 32 minūtes un guva 22 punktus (2p. 6/7, 3p. 3/7, soda metieni 1/1), izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, bloķēja vienu metienu un pieļāva vienu kļūdu.

Latvijas basketbolists sakrāja negatīvu +/- rādītāju -18. Proti, kamēr viņš bija laukumā, pretinieki guva par 18 punktiem vairāk nekā "Mavericks".

Porziņģis trešo spēli pēc kārtas guva vismaz 20 punktus. Tomēr šo trīs spēļu nogrieznī "Mavericks" piedzīvojusi divus zaudējumus.

"Mavericks" rindās slovēnis Luka Dončičs izcēlās ar "triple-double" - 25 punkti (3p. 4/11), 16 rezultatīvas piespēles un 10 izcīnītas atlēkušās bumbas. Viņa kontā arī septiņas kļūdas, taču +/- rādītājs tikai -2.

21 punktu Dalasas kluba labā guva Tims Hārdevejs juniors (3p. 5/9), kurš spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa.

"Clippers" sastāvā Kavai Lenards guva 22 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, veica septiņas rezultatīvas piespēles un pārtvēra četras bumbas.

15 punktus uzvarētājiem pievienoja Pols Džordžs un horvāts Ivica Zubacs, kura kontā arī 11 atlēkušās bumbas.

"Mavericks" pirmajā ceturtdaļā nokļuva iedzinējos ar -14. Turpinājumā Dalasa atspēlējās un cīņa izlīdzinājās. Puslaika pārtraukumā mājinieki devās ar -5 (50:55).

Otrajā puslaikā iniciatīva piederēja "Clippers" komandai, kas pēc trim ceturtdaļām bija vadībā ar +10. "Mavericks" centās lauz spēles gaitu, tomēr Losandželosas vienība nosargāja vadības grožus.

"Mavericks" ar 20 uzvarām un 18 zaudējumiem ieņem astoto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, bet "Clippers" ar bilanci 26-15 ierindojas ceturtajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu