Lamelo Bols atklāj, kurš ir viņa elks

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lamelo Bols
Lamelo Bols Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Šarlotas "Hornets" debitants Lamelo Bols pirms gaidāmās spēles pret līgas superzvaigzni Lebronu Džeimsu pauda, ka šis duelis nebūs viņam nekas īpašs un ka viņa patiesais elks ir tēvs Lavārs, vēsta ESPN.

"Es domāju, ka nav," atbildot uz žurnālista jautājumu pirms gaidāmās spēlēs ar Losandželosas "Lakers", vai Džeimss ir viņa elks, sacīja Bols.

"Uzaugu mazliet savādāk." Protams, talantīgais amerikānis atzina, ka ir patīkami spēlēt pret tādu zvaigzni kā Lebrons, bet viņa attieksme paliek nemainīga. Universālais basketbolists pauda, ka neskatās uz pretinieku vārdiem.

"Eju uz katru spēli ar atteiksmi, lai uzvarētu," teica Lamelo. Savukārt viņa vecākais brālis Lonzo Bols par savu elku uzskata tieši četrkārtējo līgas MVP Džeimsu.

"Tas ir mans tēvs," Bols teica medijiem, kad viņam tika jautāts, kurš ir viņa elks. "Man vienmēr svarīga bijusi ģimene. Nevis basketbols."

Šīs sezonas spožākais debitants vidēji spēlē izcēlies ar 15,8 gūtiem punktiem, 6,3 rezultatīvām piespēlēm, sešām atlēkušajām bumbām un 1,6 pārtvertām piespēlēm. Činohilsā dzimušo basketbolistu Šarlotas "Hornets" draftā izvēlējās ar trešo numuru.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Hornets" ar 20 uzvarām 38 aizvadītajās spēlēs ierindojas piektajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu