Boksa superzvaigzne Meivezers palīdzēs Džošua sagatavoties cīņai pret Fjūriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/AFP/Scanpix/TVNET kolāža

ASV pasaulslavenais bokseris Floids Meivezers juniors palīdzēs Entonijam Džošua sagatavoties cīņai pret Taisonu Fjūriju, bijušais bokseris pastāstīja podkāstā jeb raidierakstā "Disruptive Entrepreneur".

Patlaban 44 gadus vecais Meivezers boksera karjeru noslēdza 2017. gadā, izcīnot 50. uzvaru 50 cīņās. Viņš noslēdzošajā cīņā pārspēja jauktās cīņu mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru no Īrijas.

Bijušais pasaules čempions palīdzēs Džošua gatavoties gadsimta cīņai, kurā pēc vairāk nekā 20 gadu pārtraukuma tiks noskaidrots neapstrīdams jeb absolūtais čempions supersmagajā svarā.

"Ar nepacietību gaidu drīzumā strādāt kopā ar Džošua. Mēs bieži sarunājamies," pastāstīja Meivezers.

Džošua ir WBA, IBF, WBO un IBO pasaules čempiona jostu glabātājs, bet Fjūrijs ir pašreizējais WBC čempions. Lielbritānijas bokseru pārstāvji vienojušies par divām cīņām, taču norises vieta un datums pirmajam duelim vēl nav paziņots.

"Tā būs ļoti interesanta cīņa. Viņiem abiem ir liela pieredze. Zaudējums cīņā pret Endiju Ruisu junioru palīdzēja Entonijam Džošua kļūt spēcīgākam," uzskata Meivezers.

"Esmu pāris reizes saticis Taisonu Fjūriju, viņš ir lielisks un interesants puisis. Man patīk skatīties, kā viņš pēc cīņas uzdzied," atzina bijušais ASV bokseris.

Tiek lēsts, ka katrs bokseris nopelnīs aptuveni 100 miljonus britu mārciņu (aptuveni 116 miljoni eiro). Pirmajā duelī ienākumus sadalīs vienādās daļās, bet otrajā cīņā čempions saņems nedaudz vairāk nekā izaicinātājs - 60 pret 40.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu