Freibergs ar rezultatīvu piespēli sekmē komandas uzvaru Čehijas līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Ralfs Freibergs
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Ralfs Freibergs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases aizsargs Ralfs Freibergs sestdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli un palīdzēja savai komandai Tršinecas "Ocelārži" izcīnīt uzvaru Čehijas ekstralīgas izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla pirmajā mačā.

"Ocelārži" mājās ar 5:0 (3:0, 1:0, 1:0) uzvarēja Brno "Kometa" un sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījās vadībā ar 1-0.

Freibergs rezultatīvi piespēlēja trešā perioda sestajā minūtē, kad Ēriks Hrna realizēja skaitlisko vairākumu, panākdams drošo 5:0.

Latvijas izlases aizsargs šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā reizi bloķēja metienu un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Divas rezultatīvas piespēles uzvarētāju rindās nopelnīja Mihals Spačeks un Daniels Kurovskis.

Svētdien abas komandas aizvadīs sērijas otro dueli.

Jau ziņots, ka Māra Bičevska pārstāvētā Čehijas ekstralīgas komanda "Mlada Boleslav" ceturtdien izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla pirmajā spēlē ar 2:0 uzvarēja Pardubices "Dinamo". Sērijā līdz četrām uzvarām "Mlada Boleslav" ir vadībā ar 1-0.

"Mlada Boleslav" un "Ocelārži" no izslēgšanas spēļu pirmās kārtas bija brīva. Pirmo kārtu nepārvarēja Oskara Cibuļska un Uvja Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 piekāpās Hradeckrālovas "Mountfield". Gunta Galviņa pārstāvētā komanda Ostravas "Vītkovice Ridera" sērijā ar 1-3 zaudēja Brno "Kometa".

Čehijas ekstralīgā šosezon spēlē 14 komandas, no kurām četras pirmās nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā, nākamās astoņas sacentās astotdaļfinālā, bet divas pēdējās "play-off" neiekļuva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu