"TTT Rīga" uzvarā Liepājā otrajā puslaikā ielaiž tikai septiņus punktus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"TTT Rīga" basketbolistes
"TTT Rīga" basketbolistes Foto: FIBA.com

"TTT Rīga" komanda svētdien svinēja pārliecinošu uzvaru "Douglas" Baltijas Basketbola līgas (DBBL) elites grupas spēlē.

Rīdzinieces izbraukumā ar rezultātu 72:26 (16:8, 21:11, 21:2, 14:5) pārspēja "Liepāja"/LSSS komandu.

"TTT Rīga" rindās rezultatīvākā ar 17 punktiem bija Ieva Pulvere, 13 punktus pievienoja Džesika Tomasa, 11 punkti bija Karlīnei Pilāberei, bet astoņus punktus guva un 11 bumbas zem groziem izcīnīja Gunta Baško.

Laukuma saimniecēm 11 punktus guva Ketija Vihmane.

Baltijas līgas elites grupā no Latvijas komandām visās 14 spēlēs uzvarējusi "TTT Rīga", otrā ar sešām uzvarām desmit mačos ir "Latvijas Universitāte", bet tālāk diviem panākumiem 14 dueļos seko BJBS "Rīga"/"Juniores". "Liepāja"/LSSS vienība 11 spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras, kamēr pozīciju zemāk ar trim panākumiem 11 mačos ir RSU.

Baltijas Basketbola līgas turnīrs tika pārtraukts novembrī līdz ar epidemioloģiskās situācijas saasināšanos, un atsāktas spēles tika 10.februārī. Elites grupā spēlē piecas Latvijas komandas, un bija paredzēts, ka līdz decembrim spēles tiks aizvadītas tikai vienas valsts ietvaros. Covid-19 izplatībai pieņemoties spēkā, turnīrā bija divarpus mēnešu pauze un tas Latvijas robežās turpinās tikai ar pašmāju vienību savstarpējām cīņām.

Baltijas Basketbola līgas čempionātā elites grupā 2018./2019.gada sezonā piedalījās piecas Lietuvas, divas Latvijas un viena Igaunijas komanda, bet 2019./2020.gada sezonā - trīs Latvijas, trīs Lietuvas un divas Igaunijas komandas. Iepriekšējā sezonā par līgas divkārtējām čempionēm kļuva "TTT Rīga".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu