Freibergam vārti; "Ocelārži" izcīna otro uzvaru ceturtdaļfināla sērijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Freibergs
Ralfs Freibergs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases aizsargs Ralfs Freibergs svētdien guva vārtus un palīdzēja Tršinecas "Ocelārži" izcīnīt uzvaru Čehijas ekstralīgas izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla otrajā mačā.

"Ocelārži" mājās ar 7:2 (2:1, 3:0, 2:1) pārspēja Freiberga iepriekš pārstāvēto Brno "Kometa", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-0.

Freibergs vārtus guva divas sekundes pirms otrā perioda beigām, kad ar spēcīgu un tālu metienu panāca 5:1. Latviešu aizsargs svētdien uz ledus pavadīja 20 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Tikmēr uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav" ir vadībā 2-0 pret Pardubices "Dinamo".

"Mlada Boleslav" un "Ocelārži" no izslēgšanas spēļu pirmās kārtas bija brīva. Pirmo kārtu nepārvarēja Oskara Cibuļska un Uvja Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 piekāpās Hradeckrālovas "Mountfield". Gunta Galviņa pārstāvētā komanda Ostravas "Vītkovice Ridera" sērijā ar 1-3 zaudēja Brno "Kometa".

Čehijas ekstralīgā šosezon spēlē 14 komandas, no kurām četras pirmās nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā, nākamās astoņas sacentās astotdaļfinālā, bet divas pēdējās "play-off" neiekļuva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu