Freiberga pārstāvētā "Ocerlārži" iekļūst Čehijas čempionāta pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Freibergs
Ralfs Freibergs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" ceturtdien izcīnīja uzvaru Čehijas hokeja ekstralīgas ceturtdaļfināla ceturtajā spēlē un svinēja uzvaru sērijā ar 4-0, iekļūstot pusfinālā.

"Ocelārži" viesos ar 4:1 (1:1, 2:0, 1:0) pārspēja Freiberga iepriekš pārstāvētā Brno "Kometa", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 4-0.

Latvijas hokejists uz ledus pavadīja 19 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem.

Jau ziņots, ka Latvijas uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav" ceturtdaļfināla sērijā ar 4-0 pārspēja Pardubices "Dinamo". Pēc pusfinālu sasniegšanas komandas tiks no jauna izsētas.

"Mlada Boleslav" un "Ocelārži" no izslēgšanas spēļu pirmās kārtas bija brīva. Pirmo kārtu nepārvarēja Oskara Cibuļska un Uvja Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 piekāpās Hradeckrālovas "Mountfield". Gunta Galviņa pārstāvētā komanda Ostravas "Vītkovice Ridera" sērijā ar 1-3 zaudēja Brno "Kometa".

Čehijas ekstralīgā šosezon spēlē 14 komandas, no kurām četras pirmās nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā, nākamās astoņas sacentās astotdaļfinālā, bet divas pēdējās "play-off" neiekļuva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu